Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Διάκριση της Klarityrisk στα βραβεία Wealthbriefing GCC Region 2015

Χωρίς κατηγορία στις 16/11/2015

Εξέχουσα διάκριση

Η KlarityRisk, διεθνής πάροχος λύσεων λογισμικού για τη Διαχείριση Κινδύνων, Βελτιστοποίησης Επενδυτικού Χαρτοφυλακίου, Ακεραιότητας και Διαφάνειας συναλλαγών, βραβεύτηκε ως «Best Risk Management» στα WealthBriefing GCC Region Awards 2015, που πραγματοποιήθηκαν στο Ντουμπάι.

Πρόκειται για μία εξέχουσα διάκριση ανάμεσα σε σημαντικό αριθμό συμμετοχών, που αναγνωρίζει και αποδεικνύει την ακεραιότητα και αξιοπιστία της εταιρείας και των καινοτόμων λύσεων που παρέχει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο της Διαχείρισης Κινδύνων.

Τα βραβεία WealthBriefing αναγνωρίζουν διεθνώς τους παρόχους best-of-breed λύσεων για το χώρο της Διαχείρισης Κεφαλαίων και Ιδιωτικής Τραπεζικής. Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από διεθνούς κύρους επαγγελματίες του χώρου, βράβευσε εταιρείες και πρόσωπα που απέδειξαν εξαιρετική, καινοτόμα πορεία στη διάρκεια του 2015.

Ο Ευθύμιος Ιωάννου, πρόεδρος της KlarityRisk, δήλωσε:

ioannou_eythymios22“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς αυτή η διεθνής νίκη, καθώς αποδεικνύει ότι με την πολύχρονη εμπειρία μας και την υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών, είμαστε σε θέση να παρέχουμε αξιόπιστες, πιστοποιημένες, πρωτοποριακές λύσεις που προάγουν την καινοτομία στη θωράκιση των διαδικασιών Διαχείρισης Κινδύνων σε ένα χώρο απαιτητικό και διαρκώς εξελισσόμενο, όπως αυτός της Διαχείρισης Επενδύσεων».

Ο Stephen Harris, διευθύνων σύμβουλος της ClearView Financial Media και εκδότης του WealthBriefing, είπε:

“Οι επιχειρήσεις που θριάμβευσαν σε αυτά τα βραβεία είναι όλοι άξιοι νικητές, και εγώ θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια. Τα βραβεία αυτά κρίνονται αποκλειστικά με βάση τις παρατηρήσεις των συμμετεχόντων και την ανταπόκρισή τους σε ορισμένες συγκεκριμένες ερωτήσεις, οι οποίες έπρεπε να απαντηθούν με έμφαση στην εμπειρία του πελάτη και όχι με ποσοτικές μετρήσεις απόδοσης. Αυτό είναι ένα μοναδικό, και πιστεύω, συναρπαστικό χαρακτηριστικό. Τα βραβεία αυτά αναγνωρίζουν τις καλύτερες επιχειρήσεις στον κλάδο της ιδιωτικής τραπεζικής, με ανεξαρτησία, ακεραιότητα και γνήσια διορατικότητα”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: