Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Διανεμήθηκαν 6.500 δέματα αγάπης από την Εκκλησία

Χωρίς κατηγορία στις 24/12/2014

Σε φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς κατά την οποία διανεμήθηκαν 6.500 δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορους συνανθρώπους μας, παρευρέθηκε χθες ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Ο δήμαρχος βρέθηκε στον ΙΝ του Αγίου Νικολάου από νωρίς το πρωί και συμμετείχε στη διανομή των τροφίμων. Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε τον κ. Μώραλη για τη διαχρονική και ουσιαστική στήριξή του στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

Και ο δήμαρχος δήλωσε: ”Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες χαράς αλλά είναι και ημέρες προσφοράς και αγάπης. Η Μητρόπολη Πειραιώς αναλαμβάνει συχνά τέτοιους είδους πρωτοβουλίες. Σήμερα βοηθάμε τους Πειραιώτες που έχουν ανάγκη σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα και για τον Πειραιά ειδικότερα, καθώς πολλοί συνδημότες μας έχουν ανάγκη. Και εμείς ως Δήμος αλλά και η Μητρόπολη Πειραιώς δείχνουμε έμπρακτα τη θέληση μας για προσφορά. Είμαστε υπερήφανοι για την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και για τον Μητροπολίτη μας. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: