Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πενθήμερη γιορτή λουλουδιών από σήμερα στην πλατεία Αλεξάνδρας

Χωρίς κατηγορία στις 02/06/2021

Δυνατότητα επιλογής φυτών και λουλουδιών για να φτιάξει κάποιος την δική του ανθοστολισμένη γωνιά στον κήπο ή το μπαλκόνι του

|> Με χρώματα και αρώματα θα πλημμυρίσει  η πλατεία Αλεξάνδρας, με τη «Γιορτή των Λουλουδιών», που διοργανώνει η διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού “Ημέρες Θάλασσας 2021”.

Η πολύχρωμη αυτή γιορτή, αρχίζει σήμερα Τετάρτη  2 Ιουνίου, θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 6 Ιουνίου και θα είναι  επισκέψιμη  για το κοινό τις ώρες  10:00 έως 22:00.

Επί πέντε ημέρες, οι Πειραιώτες, αλλά και επισκέπτες  από όλη την Αττική, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη «Γιορτή των Λουλουδιών» και να επιλέξουν ελληνικά φυτά και λουλούδια της αρεσκείας τους, για να φτιάξουν τη δική τους ανθοστολισμένη γωνιά στον κήπο τους ή στο μπαλκόνι τους.

Στόχος του Δήμου Πειραιά με τη διοργάνωση της  «Γιορτής των Λουλουδιών», είναι να δημιουργήσει ένα κλίμα αισιοδοξίας στην πόλη μετά από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον  κόσμο να ζήσει όμορφες στιγμές σε μια «μικρή όαση» από χρώματα και αρώματα, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Πειραιά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: