Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δυστυχώς, το “εγώ” τους, είναι πιο μεγάλο από το πολιτικό μπόι…

Χωρίς κατηγορία στις 21/02/2015

tzoumas sotirisΤου
Σωτήρη
Τζούμα

 

Με ρωτούν κάποιοι φίλοι γιατί δεν έχω πει ακόμη τη γνώμη μου για ό,τι συνέβη στις Βρυξέλλες!
Λοιπόν, φίλοι μου παρά τα όσα λέγονται και ακούγονται από χθες, μπορεί να με έχουν κάνει σκεπτικό (και θα σας πω το γιατί), αλλά επί της ουσίας δεν ανησυχώ! Αφού βρήκε γλώσσα επικοινωνίας η παρούσα κυβέρνηση με τους δύσκολους και απαιτητικούς εταίρους μας, όλα θα πάνε καλά! Στόχος κυρίαρχος είναι να μείνουμε στην Ευρωζώνη! Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε! Και δεν με ενδιαφέρει αν κάνουν… “κωλοτούμπες”,  ή όχι! Ας ήξεραν και οι προηγούμενοι από… φιγούρες! Τις προτιμώ από το… σύνδρομο του κόμη Δράκουλα και τους φόβους που με πότισαν καθ´ όλη την προεκλογική περίοδο!..

Κι ύστερα ας σκεφτούμε το αυτονόητο: πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα; Έχουμε δεινοπαθήσει μέχρι τώρα! Πόσο πιο πολύ; Επομένως ας περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα! Το θέμα δεν είναι ιδεολογικό, αλλά καθαρά θέμα επιβίωσης του λαού μας που οδηγήθηκε στην εξαθλίωση από τα λάθη των πολιτικών διακυβερνήσεων μέχρι τώρα!

Και εξηγώ γιατί είμαι κατηφής και σκεπτικός: Αυτό που κάνουμε τώρα ως χώρα, που ζητούμε να αλλάξουν οι απαιτήσεις των εταίρων και τα ισοδύναμα δεν μπορούσαμε να το κάνουμε προηγουμένως όλες οι πολιτικές δυνάμεις της πατρίδας; Δεν μπορούσαμε να γίνουμε όλοι συμμέτοχοι στη συμφορά για να φανούμε και συμμέτοχοι στην όποια επιτυχία; Πόσο κομπλεξικό και ανερμάτιστο είναι το πολιτικό μας σύστημα που δεν μπορεί να συνεννοηθεί και να προχωρήσει στη λογική του… “εμείς”!

Δυστυχώς το “εγώ” τους, είναι πιο μεγάλο από το πολιτικό μπόι και την ουσιαστική αξία των πολιτικών Ταγών μας!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: