Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δυό-δυό στην… κρουαζιέρα (της Celestyal Cruises) και στην τιμή του ενός!

ΝΑΥΤΙΛΙΑ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 09/09/2015

Με οικονομικά πακέτα “σαλπάρει¨για το φθινόπωρο η Celestyal Cruises, καθώς η δελεαστική προσφορά της για τους Έλληνες είναι η κρουαζιέρα δύο ατόμων θα κοστίζει στην τιμή του ενός και μάλιστα σε ξεχωριστούς προορισμούς!

Η σχετική ανακοίνωση της εταρείας αναφέρει:

Το καλοκαίρι συνεχίζεται αρκεί να ανακαλύψει κανείς τις ευκαιρίες για μικρές ή μεγάλες «θαλασσινές» αποδράσεις με τις δημοφιλείς «Εικόνες Αιγαίου» της Celestyal Cruises. Με  δελεαστικές προσφορές ειδικά για τους Έλληνες, καθώς ταξιδεύουν δύο άτομα στην τιμή του ενός,  οι κρουαζιέρες  περιλαμβάνουν τριήμερα από Παρασκευή ως Δευτέρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη γραφική Πάτμο, το Ηράκλειο και την πανέμορφη Σαντορίνη.

Για τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, ιδανική επιλογή αποτελούν  επίσης και  οι κρουαζιέρες στη Βενετία και Δαλματικές ακτές, αλλά και η προσκυνηματική κρουαζιέρα στην Κωνσταντινούπολη, για όσους αγαπούν τα ταξίδια και νιώθουν ότι το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Συγκεκριμένα, η Celestyal Cruises θα σαλπάρει στις 9, 16 και 23 Οκτωβρίου για τη Βενετία και Δαλματικές Ακτές, προσφέροντας οικονομικά πακέτα για επτά μαγευτικές ημέρες κρουαζιέρας σε ξεχωριστούς προορισμούς που αναμένεται να συγκινήσουν κάθε ταξιδιώτη. Σε πολύ προσιτές τιμές οι επιβάτες θα απολαύσουν την αυθεντική φιλοξενία της Celestyal Cruises που τα περιλαμβάνει όλα διατροφή, ποτό, διασκέδαση εν πλω, καθώς και εκδρομές όπως ενδεικτικά στο ιστορικό Μπάρι, τη γραφική Βενετία, το Ντουμπρόβνικ, τους Άγιους Σαράντα και την Κέρκυρα. Σημειωτέον ότι στην τιμή του πακέτου της κρουαζιέρας περιλαμβάνεται μια ολοήμερη επίσκεψη στη μοναδική Βενετία για περιπλανήσεις στα όμορφα σοκάκια της πλέον ρομαντικής πόλης της Ευρώπης.

Θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες όλων των ταξιδιωτών, η Celestyal Cruises, δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιλέξουν την κρουαζιέρα σε Βενετία και Αδριατική, να επιβιβαστούν ή και να αποβιβαστούν από το λιμάνι του Λαυρίου, της Κέρκυρας και της Πάτρας. Για τους δε επιβάτες που ταξιδεύουν από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, θα παρέχει επιπλέον και τη μεταφορά από και προς το λιμάνι επιβίβασης της κρουαζιέρας.

Τέλος, από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 6 Νοεμβρίου, η Celestyal Cruises θα πραγματοποιήσει, επταήμερη προσκυνηματική κρουαζιέρα με το Celestyal Crystal. Με αφετηρία το Λαύριο, οι επιβάτες θα επισκεφθούν προορισμούς με θρησκευτικό ενδιαφέρον και αστείρευτη ομορφιά. Η μαγευτική Κωνσταντινούπολη με την Αγιά Σοφιά, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το Δίκιλι και η πόλη Άσσος, διαδρομή σταθμός για τη διάδοση του Χριστιανισμού, αλλά και η Αρχαία Πέργαμος, όπου θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική εκδρομή, η Πάτμος με το ξακουστό Μοναστήρι του Άγιου Ιωάννη Θεολόγου και η αρχόντισσα των Κυκλάδων, η Σύρος, με τους πολυάριθμους ναούς της είναι μερικά από τα μέρη που περιλαμβάνει η κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises. Σε επτά ημέρες οι επιβάτες θα πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι σε Ανατολή και Δύση εξερευνώντας από κοντά τις διαφορετικές πτυχές της θρησκείας.

Παράλληλα, υπέροχες εν πλω θεματικές εκδηλώσεις περιμένουν τους επιβάτες ανάλογα με τις ημερομηνίες που θα επιλέξουν. Αξέχαστες μουσικές βραδιές με τον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη, αφιέρωμα στους παραδοσιακούς χορούς και τις παραδόσεις του τόπου μας με το Λύκειο Ελληνίδων, αλλά και ταξίδια στις γεύσεις του Αιγαίου ή στα ελληνικά κρασιά είναι μερικές μόνο από τις επιλογές.

Η Celestyal Cruises με γνώμονα την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και τους μοναδικούς προορισμούς, δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες να πραγματοποιήσουν το φθινόπωρο όμορφα και κυρίως οικονομικά ταξίδια. Γιατί με τη Celestyal Cruises το φθινόπωρο μετατρέπεται σε ένα ακόμα πιο «δροσερό» καλοκαίρι.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: