Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Νέο υπαίθριο γυμναστήριο λειτουργεί στο Νέο Φάληρο

Χωρίς κατηγορία στις 15/01/2019

Δωρεάν η είσοδος και η άθληση καθημερινά, υπό την εποπτεία καθηγητών φυσικής αγωγής

|> Άρχισε χθες η λειτουργία του νέου υπαίθριου γυμναστηρίου στην περιοχή του Νέου Φαλήρου που δημιούργησε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) σε συνεργασία με υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά,  στον οποίο μπορούν οι δημότες να αθλούνται καθημερινά δωρεάν, υπό την καθοδήγηση γυμναστών του ΟΠΑΝ.

Η δημιουργία του πολυχώρου αθλητισμού, ο οποίος διαθέτει σύγχρονα όργανα γυμναστικής κι έναν μικρό στίβο, πραγματοποιήθηκε μετά από πλήρη ανακαίνιση  ενός  γηπέδου βόλεϊ επί της οδού Καλλέργη, το οποίο παρέμενε επί χρόνια εγκαταλελειμμένο.

Οι δημότες μπορούν να αθλούνται δωρεάν καθημερινά από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 22:00 και  Σαββατοκύριακα από τις 9:00 έως τις 20:00.

Καθηγητές φυσικής αγωγής θα καθοδηγούν και θα γυμνάζουν τους αθλούμενους καθημερινά από τις 9:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 19:00.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως η δημιουργία και η ανακατασκευή χώρων άθλησης στην πόλη, αποτελεί προτεραιότητα για τον ΟΠΑΝ και τον Δήμο Πειραιά, σημειώνοντας: «Είναι γνωστό ότι ο Πειραιάς, είναι αδικημένη  πόλη σε επίπεδο αθλητικών υποδομών. Παρόλα αυτά, εμείς προσπαθούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας,  να δημιουργήσουμε χώρους άθλησης στην πόλη μας και να βελτιώσουμε τους υπάρχοντες,  προκειμένου να δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να αθλούνται δωρεάν».

Ο πρόεδρος της Γ΄ δημοτικής κοινότητας Χαράλαμπος Λιακόσταυρος σε δήλωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη δημιουργία του υπαίθριου γυμναστηρίου, καθώς όπως επεσήμανε, η περιοχή του Νέου Φαλήρου έχει ανάγκη από χώρους άθλησης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: