Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική και δωρεάν δράσεις για τα παιδιά του Πειραιά

FLASH στις 15/12/2017

Το Σαββατοκύριακο

|> Με εκδηλώσεις για παιδιά, πολλές εκπλήξεις και happening,  ο δήμος Πειραιά βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17/12, από τις 11:30 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δραστηριότητες στον ανακαινισμένο πεζόδρομο της Σωτήρος Διός και στη νέα πλατεία Πηγάδας αλλά και στον πεζόδρομο της Ιάσωνος, που ανακατασκευάστηκαν πλήρως από τον Δήμο Πειραιά.

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στις δύο μεγάλες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με μουσική, φουσκωτά παιχνίδια, face painting κ.α. Επιπλέον, θα δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικες κάρτες και στολίδια και θα συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα πλαισιώσει τις εκδηλώσεις με εορταστικές μελωδίες.  Χριστουγεννιάτικα κεράσματα θα προσφερθούν σε μικρούς και μεγάλους.

Επίσης, τις ίδιες μέρες η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών θα δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικους μουσικούς περιπάτους στις γειτονιές της πόλης.

Επιπλέον τα τρία Χριστουγεννιάτικα Πάρκα στην πλατεία Κοραή, την πλατεία Κανάρη και την πλατεία Δωδεκανήσου στα Καμίνια, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για ατέλειωτο παιχνίδι με παγοδρόμιο, Carousel και πολλά διασκεδαστικά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Αναλυτικά…

 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δωρεάν δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Πεζόδρομος Σωτήρος Διός | 11.30-14.30

Διαδραστικά παιχνίδια, Δημιουργικά Εργαστήρια, Face Painting, Φουσκωτά παιχνίδια, Επιτραπέζιο Ποδοσφαιράκι και Χόκεϋ, Μάγος, Άγιος Βασίλης, Ζογκλέρ, Χριστουγεννιάτικα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Πλατεία Πηγάδας | 11:30 -14:30

Διαδραστικά παιχνίδια, Δημιουργικά Εργαστήρια, ο Μάγος του Βορείου πόλου, Άγιος Βασίλης, Πατίνια για παιδιά σε πίστα, Face Painting, Φουσκωτά παιχνίδια, Επιτραπέζιο Ποδοσφαιράκι και Χόκεϋ, Χριστουγεννιάτικα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ

Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών Δήμου Πειραιά

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

11:00 Μαρίας Χατζηκυριακού

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

10:00 -13:30 Εμπορικό Κέντρο Πειραιά

Απάντηση