Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δωροεπιταγές σε παιδιά προσέφερε ο ΟΛΠ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 28/12/2022

Επιβράβευσε με χρηματικό έπαθλο, 34 παιδιά εργαζομένων που αρίστευσαν

|> Η ΟΛΠ Α.Ε. με απόλυτη συνέπεια και σταθερότητα εφαρμόζει και την εφετινή χρονιά το πρόγραμμά της, το οποίο εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχο την ενίσχυση και την ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, των όμορων του λιμένος δήμων και των εργαζομένων της, επ’ ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Συγκεκριμένα, ο ΟΛΠ όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος πρόσφερε περισσότερες από 3.000 δωροεπιταγές στους τρεις Δήμους Πειραιά, Σαλαμίνας και Περάματος, με στόχο να δοθούν σε παιδιά δημοτών τους, κατόπιν σχετικής αξιολόγησης.

Επιπλέον, πρόσφερε 1.000 δωροεπιταγές στα παιδιά των μελών του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής & Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος.

Επίσης, για μια ακόμη χρονιά συνεχίστηκε η υποστήριξη από την ΟΛΠ Α.Ε. των τοπικών Κοινωνικών Παντοπωλείων, όπου η εταιρεία σε μηναία βάση συνδράμει στην αγορά απαραίτητων προϊόντων και τροφίμων για τη λειτουργία τους.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, και με στόχο τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της, ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης και πρόσφερε δώρα στα παιδιά των ιδρυμάτων της περιοχής.

Τέλος, η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. πρόσφερε δώρα στους εργαζομένους και τις οικογένειές τους και δωροεπιταγές για χρήση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και εφέτος επιβράβευσε με σημαντικό χρηματικό έπαθλο, 34 παιδιά εργαζομένων που είναι μαθητές ή φοιτητές και αρίστευσαν ακαδημαϊκά.

Ο πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang, ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά σε όλους, επισημαίνοντας την αξία της διαρκούς προσφοράς και της στήριξης της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, τις γιορτινές αυτές ημέρες και όχι μόνο.

Απάντηση