Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δωροεπιταγές για τα παιδάκια των Βρεφονηπιακών Σταθμών

Χωρίς κατηγορία στις 19/12/2021

Δόθηκαν από τον δήμαρχο Πειραιά και την αρμόδια αντιδήμαρχο για χρήση σε κατάστημα παιχνιδιών – Είναι προσφορά της ΟΛΠ ΑΕ

|> Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και η αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και  Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου παρέδωσαν στις προϊστάμενες των Βρεφονηπιακών Σταθμών δωροεπιταγές παιχνιδιών από γνωστό κατάστημα, για όλα τα παιδιά των Σταθμών, προσφορά της ΟΛΠ ΑΕ.

Οι προϊστάμενες των Βρεφονηπιακών Σταθμών, με τη σειρά τους, θα παραδώσουν και εφέτος τις δωροεπιταγές στους γονείς των παιδιών, καθώς εξαιτίας της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή ελπίδας και αγάπης και είναι ασφαλώς μια περίοδος όπου πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος παραδώσαμε δωροεπιταγές για όλα τα παιδιά των Βρεφονηπιακών μας Σταθμών, προσφορά της Ο.Λ.Π. Α.Ε., προκειμένου να επιλέξουν τις γιορτινές αυτές ημέρες, τα παιχνίδια που επιθυμούν. Τα παιδιά δίνουν χαρά, χαμόγελα, ζωντάνια. Δίνουν απλόχερα ελπίδα, την οποία χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ αυτή τη δύσκολη περίοδο που εξακολουθούμε να βιώνουμε, εξαιτίας της πανδημίας.

Εύχομαι το νέο έτος να καταφέρουμε να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα και να γιορτάζουμε ξανά όλοι μαζί στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς. Ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να βελτιώνουμε όσο μπορούμε περισσότερο τις υποδομές στους Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς, παρέχοντας ένα ζεστό και δημιουργικό περιβάλλον στα παιδιά. Καλές γιορτές με υγεία για όλους».

Η αντιδήμαρχος είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που κι αυτή τη χρονιά προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών δωροεπιταγές, για να επιλέξουν παιχνίδια. Τα παιδιά μάς δίνουν χαρά, ζωή, αισιοδοξία και εμείς οφείλουμε να τα κάνουμε περισσότερο χαρούμενα και χαμογελαστά, κυρίως αυτές τις γιορτινές ημέρες. Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία, στα παιδιά και στους γονείς».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: