Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ελληνίδα η νέα διευθύντρια της Google στην ΝΑ Ευρώπη

Αγορα/Επιχειρειν στις 16/01/2020

Είναι απόφοιτη του ΠαΠει (Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων) και έχει master (Michigan University)

omorfhzwh.gr |> Καθήκοντα γενικής διευθύντριας της Google για τη ΝΑ Ευρώπη με έδρα της Αθήνα αναλαμβάνει η Πέγκυ Αντωνάκου, ένα πρόσωπο που χαίρει της αμέριστης εμπιστοσύνης του κολοσσού Google, που έχει μεγάλη εμπειρία στο management, στους κλάδους της Τεχνολογίας και του Μάρκετινγκ. Η ίδια άλλωστε υπήρξε CEO του έτερου κολοσσού, της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα,από το 2012 έως και το 2019.

Η Πέγκυ Αντωνάκου είναι απόφοιτη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Πειραιά, ενώ έχει λάβει Master από το Πανεπιστήμιο του Michigan.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Η ανάθεση του ρόλου της επικεφαλής της Google αποτελεί τιμή και προνόμιο για εμένα. Είναι μια εταιρεία που καινοτομεί, βελτιώνοντας καθημερινά τις ζωές και το μέλλον δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η δύναμη της τεχνολογίας να αλλάζει τον κόσμο αποτελεί για μένα μεγάλη έμπνευση και κινητήριο δύναμη. Σήμερα νιώθω ιδιαίτερη χαρά γιατί μαζί με μια δυνατή ομάδα μπορώ να συνεισφέρω προς αυτή την κατεύθυνση. Παράλληλα, νιώθω ιδιαιτέρως χαρούμενη και αισιόδοξη διότι αναβαθμίζεται η Ελλάδα ως στρατηγικός κόμβος της ευρύτερης περιοχής”, δήλωσε η ίδια.

Απάντηση