Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επιχειρηματίας με e-“μαϊμούδες” προσπάθησε να “λαδώσει”, αλλά…

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 09/07/2022

Είχε γεμίσει το e-κατάστημά του με απομιμητικά αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και θέλησε να “σβηστεί” το πρόστιμο με… δωράκι 1.500 ευρώ

|> Του βρήκαν στο μαγαζί αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας «μαϊμούδες», του έβαλαν πρόστιμο 7.000 ευρώ κι αυτός αποπειράθηκε να τους «λαδώσει». Όμως δεν τα κατάφερε και βρέθηκε με χειροπέδες.

Η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης…

Στελέχη της Διϋπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), διενήργησαν χθες ελέγχους στη φυσική έδρα ηλεκτρονικού καταστήματος πώλησης αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν περίπου 1.600 τεμάχια απομιμητικών αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 7.000 ευρώ.

Κατά τον έλεγχο, ο επιχειρηματίας επιχείρησε να δωροδοκήσει με 1.500 ευρώ τον επικεφαλής προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάλυσης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου και ελεγκτές της εν λόγω διεύθυνσης!

Όμως, ο επικεφαλής του κλιμακίου ελέγχου ενημέρωσε άμεσα τον αστυνομικό που συνόδευε το κλιμάκιο, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να οδηγηθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας με τις κατηγορίες περί χρηματισμού δημόσιων λειτουργών και περί πλαστογραφίας προϊόντων διανοητικής ιδιοκτησίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: