Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κηδεύτηκε ο Πειραιώτης καθ. Θανάσης Δαμαλίδης

Κοινωνια στις 22/10/2020

Είχε πέσει θύμα αυτοκινητικού δυστυχήματος – Τραυματίστηκε σοβαρά η σύζυγός του

|> Με αισθήματα οδύνης, η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιώς “Άγιος Παύλος” και ο Σύλλογος των Αποφοίτων, αποχαιρέτισαν τον επί σαράντα χρόνια Πειραιώτη καθηγητή της Σχολής Θανάση Δαμαλίδη, που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, στο οποίο τραυματίσθηκε σοβαρά η συνεπιβαίνουσα σύζυγός του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον ιερό Ναό Ταξιαρχών, στον Κορυδαλλό, χοροστατούντος του αρχιμανδρίτη π. Μεθοδίου, καθηγητού της Σχολής.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Ο Θανάσης Δαμαλίδης, μαθηματικός και άριστος παιδαγωγός, εργάσθηκε στην Σχολή από το 1968 μέχρι την συνταξιοδότησή του. Υπήρξε φίλος των μαθητών, φανατικός σπόρτσμαν και μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων, απόφοιτος και ο ίδιος του “St. Paul”.

Την Σχολή εκπροσώπησε ο διευθυντής Αντώνης Ρηγούτσος και τον Σύλλογο ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο τ. αντιπρόεδρος και γεν. γραμματέας Δημήτρης Καπράνος, ο τ. γεν. γραμματέας Κυριάκος Κιολέογλου, ο τ. ταμίας Δημ. Πετρόχειλος. Παρόντες και οι π. καθηγητές της Σχολής Ε. Μπενέκος και Θ. Μανουσαρίδης. Ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του επίτιμου γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) ναυάρχου ε.α Ευθύμιου Μητρόπουλου, παλαιού συμμαθητή του εκλιπόντος και μέλους του Συλλόγου Αποφοίτων.

Απάντηση