Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εγκαίνια ΜΑΦ του ιδρύματος “Άγιος Διονύσιος” στην Αίγινα

Χωρίς κατηγορία στις 19/12/2014

Την Αίγινα επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος εκπροσωπώντας την περιφέρεια Αττικής, για τις εκδηλώσεις του πολιούχου του νησιού Άγιου Διονυσίου.

xatziperos501Παρευρέθηκε στα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο του Αγίου Διονυσίου, όπου μετέφερε τον χαιρετισμό της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Ανακοίνωσε ότι, μετά την εξόφληση του νοσοκομείου από τον ΕΟΠΥΥ, όπως τον διαβεβαίωσαν μετά την παρέμβαση του ο διοικητής 2ης ΥΠΕ κ. Παπαρούπας και ο Πρόεδρος του νοσοκομείου κ. Λαβούτας, είναι δυνατόν ξανά να εξυπηρετούνται ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ από το νοσοκομείο.

Ο κ. Χατζηπέρος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης και Τροιζηνίας κ. Εφραίμ καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου, για την συμβολή τους στην εκπαίδευση εθελοντών διασωστών καιεπαναβεβαίωσε την πρόθεσή του να αξιοποιηθεί το νοσοκομείο για την εκπαίδευση εθελοντών διασωστών για όλα τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Τέλος, επισκέφτηκε τις πληγείσες περιοχές από τη θεομηνία μαζί με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο του νησιού και δεσμεύτηκε να στείλει συνεργείο από την δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Νήσων για την εκπόνηση μελέτης αποκατάστασης των ζημιών στις υποδομές και διάνοιξη των ρεμάτων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: