Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χρυσός χορηγός της ελληνικής αποστολής στο Πεκίνο, ο ΟΛΠ

Χωρίς κατηγορία στις 31/01/2022

Ειδική εκδήλωση στην ΕΟΕ για τον αποχαιρετισμό των Ελλήνων αθλητών για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην κινεζική πρωτεύουσα

|> Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά διαχρονικά υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζει αυτή τη φορά ως Χρυσός Χορηγός την ελληνική αποστολή στους επερχόμενους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα γίνουν στο Πεκίνο από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022.

Στις 29 Ιανουαρίου  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής,  για τον αποχαιρετισμό των αθλητών της ελληνικής αποστολής, στο πλαίσιο της οποίας έγινε η ανταλλαγή των εγγράφων συνεργασίας μεταξύ του προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Yu Zenggang και του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα, Σιάο Τζουντσένγκ και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. Λευτέρης Αυγενάκης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος ευχαρίστησε τον ΟΛΠ – Cosco για την απόφαση του να είναι  Χρυσός Χορηγός της ελληνικής αποστολής στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Τόνισε ότι η στήριξη στην ΕΟΕ για αυτό το μακρινό και δύσκολο ταξίδι είναι σημαντική και είναι σίγουρος ότι με τη βοήθεια του ΟΛΠ – Cosco οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα κάνουν όλους τους Ελληνες υπερήφανους.

Ο πρόεδρος του ΟΛΠ – Cosco, Yu Zenggang εξέφρασε τη χαρά του και τη βαθιά του ικανοποίηση που η ΟΛΠ Α.Ε. για άλλη μια φορά στηρίζει εμπράκτως την κοινωνία και τον αθλητισμό στην προκειμένη περίπτωση μέσω αυτής της δράσης, τονίζοντας ότι αυτές οι ενέργειες δεν γίνονται αποσπασματικά ή τυχαία αλλά είναι συστηματικές, και στοχευμένες δράσεις, οι οποίες έχουν ήδη αποφασισθεί και αποτελούν μέρος της στρατηγικής που έχουν καταρτίσει για τον Λιμένα Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΛΠ υπήρξε σε προηγούμενη αθλητική περίοδο, Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, υποστηρίζοντας ενεργά τους αθλητές με αναπηρία να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Απάντηση