Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τα 40 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε η Marine Tours

Τουρισμος/Ταξιδια στις 27/02/2020

Εκδήλωση για την επέτειο παρουσία ιδρυτών, στελεχών και σημαντικών συνεργατών

|> Η Μarine Tours συμπλήρωσε 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον Κλάδο του επαγγελματικού ταξιδιού και τίμησε την επέτειό της με μία συγκινητική εκδήλωση, παρουσία των ιδρυτών, των στελεχών και σημαντικών συνεργατών της.

Η εταιρεία άρχισε την πορεία της το 1980 στον Πειραιά, ως ένα ταξιδιωτικό γραφείο με εξειδίκευση  στα ναυτικά και υπεράκτια ταξίδια. Σήμερα, 40 χρόνια μετά, η Marine Tours αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία Travel Management και έναν από τους κορυφαίους ομίλους διεθνώς, με ετήσιο κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 130 εκατομμύρια ευρώ.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία, η Μarine Tours έχει πλέον καταστεί ο στρατηγικός συνεργάτης των σημαντικότερων επιχειρήσεων και ναυτιλιακών εταιρειών, εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

FINAL_FINAL

Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία έχει λάβει δεκάδες διακρίσεις για τη δυναμική της ανάπτυξη και τη συμβολή της στον κλάδο και την ελληνική οικονομία,  από τους πλέον έγκριτους φορείς, ενώ, προσφάτως, της απονεμήθηκε ο τίτλος “Diamond of the Greek Economy”.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό της επετείου των 40 χρόνων από την ίδρυσή της, ο  διευθύνων σύμβουλος της Μarine Tours, Κωνσταντίνος Οικονόμου (φωτό), ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στην αυγή της πέμπτης δεκαετίας μας και με γερά θεμέλια τη μακρά εμπειρία, τις αδιαπραγμάτευτες αξίες και μία σπουδαία ομάδα ανθρώπων, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας για τη διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να στεκόμαστε πάντα στο πλάι των πελατών μας με αφοσίωση, ανταπόκριση και  αποτελεσματικότητα, συμβάλλοντας στην εκπλήρωση του οράματος τους».

Απάντηση