Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εκδήλωση ενδιαφέροντος από Γιαννιά και Δούρου για να αποκτήσει γήπεδο ο Εθνικός

Χωρίς κατηγορία στις 18/01/2017

Συνάντηση με Αγγελόπουλο

ethnikos22Αν δεν αποκτήσουμε γήπεδο προκοπή δεν θα δούμε“. Με αυτό το μοτίβο, ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος, κινείται αποφασιστικά ώστε ο ιστορικός σύλλογος, που εκδιώχθηκε κακήν-κακώς από το “σπίτι” του -το Στάδιο Καραϊσκάκη- να αποκτήσει  την δική του στέγη.

Χθες, ο Αλέξης Αγγελόπουλος, παρουσία της βουλευτού της Α’ Πειραιά Γεωργίας Γιαννιά, η οποία συνδράμει τον Εθνικό στην προσπάθειά του, επισκέφθηκε την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και έθεσε το γηπεδικό θέμα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα σχετικά που αφορούν στο γηπεδικό, με εκτενείς αναφορές εκατέρωθεν ως προς την παρούσα κατάσταση σχετικά με το φλέγον θέμα της κατασκευής γηπέδου για τον Εθνικό Πειραιώς .

Κατόπιν αυτού, κρίθηκε αναγκαία μια εκτεταμένη σύσκεψη στην οποία θα παρευρεθούν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γαβρίλης και ο δήμαρχος Πειραιά κ. Μώραλης, ώστε να συζητηθούν τα πρακτικά θέματα και να υπερπηδηθούν τα όποια κωλύματα.

Την εν λόγω σύσκεψη η Ρένα Δούρου την προσδιόρισε για να διεξαχθεί άμεσα και συγκεκριμένα το αργότερο μέχρι το τέλος του μήνα στα γραφεία της Περιφέρειας.

Μία σκέψη στο “Εκδήλωση ενδιαφέροντος από Γιαννιά και Δούρου για να αποκτήσει γήπεδο ο Εθνικός

  1. ΕΘΝΙΚΟΣ
    1

    O εθνικος εχει γηπεδο και αυτο δεν ειναι αλλο απο το καραισκακη.τα σεφ δραπετσωνα κ.λ.π ειναι για ομαδουλες τις γειτονιας..εκτος εαν τελικα αυτος ειναι ο στοχος σας εκει κατω στο μικρολιμανο…σταματηστε το γλυψιμο στον οσφπ και διεκδικηστε τα δικαιωματα μας στο καραισκακη εαν μπορειτε να σηκωσετε το βαρος καλως..αλλιως αδειαστε μας την γωνια αρκετα μικρυνατε τον εθνικο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: