Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τί κοστίζει ένα βιβλίο ή ένα παιχνιδάκι, χρονιάρες μέρες;

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 11/12/2018

Εκδήλωση της ΚΟΔΕΠ για συλλογή δώρων για παιδιά και έφηβους που οι οικογλενειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα

|>Εκδήλωση Συλλογής Παιχνιδιών και Βιβλίων για παιδιά και εφήβους  οικονομικά αδύναμων οικογενειών, διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή “Jeanne D’ Arc”,  την ερχόμενη Κυριακή 16/10, από τις 11 πμ έως τις 4 μμ στην πλατεία Κοραή.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Πειραιά για τις εορτές και περιλαμβάνει μουσικοχορευτικές δραστηριότητες από μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής “Jeanne D’ Arc” καθώς και από φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης.

Τα παιχνίδια και τα δώρα θα συλλέγονται στο γραφείο Εθελοντισμού (ισόγειο δημαρχείου Πειραιά, πλατεία Κοραή) καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σημειώνεται πως προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία κατανομής των παιχνιδιών και των βιβλίων, θα πρέπει τα προσφερόμενα είδη να μην είναι τυλιγμένα και να έρχονται σε ανοιχτή σακούλα δώρου. Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως πρόκειται για μια ακόμη  σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της ΚΟ.Δ.Ε.Π., σημειώνοντας: «Είμαι βέβαιος πως οι Πειραιώτες, θα δείξουν γι΄ ακόμα μια φορά την ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που τους διακρίνει».

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, Κορίνα Λαουλάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως κύριο μέλημα της ΚΟΔΕΠ, είναι να υλοποιεί κοινωνικές δράσεις, με στόχο την ουσιαστική στήριξη αδύναμων οικονομικά συνδημοτών μας. Επίσης. απηύθυνε πρόσκληση στους δημότες του Πειραιά να προσφέρουν τις γιορτινές αυτές ημέρες παιχνίδια και βιβλία για παιδιά και εφήβους, σημειώνοντας: «Οι Πειραιώτες έχουν δείξει πολλές φορές ότι βρίσκονται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, όπως το έπραξαν και τον Σεπτέμβριο όπου προσέφεραν σχολικά είδη για μαθητές που υποστηρίζονται από την ΚΟΔΕΠ. Είμαι βέβαιη πως για ακόμα μία φορά θα προσφέρουν  για τα παιδιά που αναζητούν χαρά, ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν την ανεμελιά και την παιδικότητα τους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: