Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τα είπαν Γεννιά-Βασιλειάδης για τον Πειραϊκό Σύνδεσμο

Χωρίς κατηγορία στις 15/03/2019

Εκτενής αναφορά στις χρόνιες ελλείψεις υποδομών σε χώρους άθλησης, όσο και σε εξοπλισμό

|> Η βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Γεννιά συναντήθηκε με τον υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη. για συζήτηση και ενημέρωσή του για καίρια ζητήματα, που αφορούν τον  ιστορικό αθλητικό σύλλογο «Πειραϊκό Σύνδεσμο».

Συγκεκριμένα,  έγινε εκτενής αναφορά στις χρόνιες ελλείψεις αθλητικών υποδομών τόσο σε χώρους άθλησης, όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ιδιαίτερα σημαίνουσα προς αυτήν την  κατεύθυνση κινήθηκε και η λήψη απόφασης  για δημοπράτηση του κλειστού γηπέδου «Καπαγέρωφ» μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του νομικού Προσώπου της ΓΓΑ με  τις απαιτούμενες εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε δεχθεί επί σειρά ετών πλήρη απαξίωση  από τις προηγούμενες κυβερνήσεις,  με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική εγκατάλειψη και περιθωριοποίηση του χώρου

Επίσης κατατέθηκε πρόταση από τον Έφορο Σωματικής Αγωγής  του Πειραϊκού Συνδέσμου, κ. Καρελλά, για χρονική  ανανέωση της εγκατάστασης  και χρήσης των χώρων άθλησης και των γηπέδων καλαθοσφαίρισης στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

Ο υφυπουργός εξέφρασε αμέριστο ενδιαφέρον προς αξιολόγηση και ικανοποίηση των προτάσεων, ώστε να συνεχίσουν να παρέχονται οι  κατάλληλοι χώροι άθλησης στους αθλητές και αθλούμενους της πόλης του Πειραιά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: