Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ελεύθερο πάρκινγκ για ΙΧ και μηχανές στον πεζόδρομο της Δραγάτση

Χωρίς κατηγορία στις 06/06/2015

Μόνον για “μάγκες”!

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο του Πειραιά, είναι κάτι το δεδομένο και κάπως συνηθισμένο. Όμως, το… αμαρτωλό «τρίγωνο» (Μονοδρομήσεις, έργα Μετρό και Τραμ) έχει παύσει να ισχύει καθώς έγινε… «τετράγωνο», καθώς έχει συμπληρωθεί και η… μαγκιά, η οποία έχει τον προεξέχοντα λόγο!

Διότι «μαγκιά» είναι όταν κυκλοφορείς με άνεση στις λεωφορειολωρίδες, όπως και «μαγκιά» είναι όταν παρκάρεις όπου γουστάρεις!

Επειδή τα λόγια είναι φτώχεια, voilà κάποιους «μάγκες» που σήμερα Σάββατο 6/6 νωρίς το μεσημέρι παρκάρισαν τα… τουτού τους επί του πεζόδρομου (;) της Δραγάτση, μπροστά από του Ανδριανόπουλου.

Ιδού λοιπόν τι «είδε» ο φακός στο συγκεκριμένο σημείο, μέσα σε μισή ώρα!

Ναι, σ’ εκείνο ακριβώς το σημείο που κάποιοι άλλοι «μάγκες», μπαινοβγαίνουν με ΙΧ ή μηχανές για να πάνε στο Δημαρχείο, ή αλλού ή και για καφέ!

Στην περίπτωση που το «πέρα-δώθε» στη Δραγάτση και το παρκάρισμα στου Ανδριανόπουλου, θεωρούνται «αναγκαία κακά», λόγω των κυκλοφοριακών προβλημάτων, ίσως θα ήταν πρέπον και σωστό να τοποθετηθούν σχετικές πινακίδες. Είναι κρίμα να προσδίδονται άσεμνα επίθετα στους εκάστοτε «μάγκες»…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: