Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ενεργοποιήθηκε ήδη το νέο προεδρείο του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 30/11/2015

Πρόεδρος: Σπ. Μιχαήλ

Με τοπικούς φορείς ήταν οι πρώτες συναντήσεις του νέου προεδρείου του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (ΟΛΕ), με στόχο την επίλυση χρόνιων ζητημάτων.

Το νέο δ.σ. του ΟΛΕ προέκυψε κατά τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του οργανισμού , η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου. Τα νέα μέλη του δ.σ. του ΟΛΕ, αμέσως μετά την εκλογή τους, συνήλθαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Σπυρίδων Μιχαήλ (φωτό) – διευθυντικό στέλεχος επιχειρήσεων.
Αντιπρόεδρος: Σπυρίδων Ζέρβας -πολιτικός μηχανικός με εμπειρία σε θέματα λιμένων.
Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος: Κωνσταντίνα Ζέρβου.
Μέλη: Αθανάσιος Λιάγκος, Νικόλαος Φιρίππης, Χρήστος Κατσόγιαννης και Κωνσταντίνος Χρήστου.

Σύμφωνα με το Καταστατικό του ΟΛΕ, η θητεία του μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι εξαετής.

Ήδη το νέο δ.σ., με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Σπύρο Μιχαήλ, έχει αρχίσει σειρά συσκέψεων με τοπικούς φορείς και αρχές προκειμένου να ενημερωθεί και να καταγράψει τα προβλήματα που αφορούν την παράκτια ζώνη, αρμοδιότητας του ΟΛΕ, που εκτείνεται από τον Σκαραμαγκά έως τη Νέα Πέραμο.

Την Τετάρτη 25/11 πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα η πρώτη συνάντηση με τον δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά και τους συνεργάτες του, όπου συζητήθηκε το θέμα της σύνδεσης του παράκτιου μετώπου με την πόλη και οι δυνατότητές αξιοποίησής του προς όφελος των δημοτών.

Ήδη ο ΟΛΕ προχωρεί στην οριστική αποβολή του διαλυτηρίου Αφοί Σάββα ΕΠΕ από τον χώρο παραχώρησης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα των πολιτών της Ελευσίνας.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες επίλυσης του χρόνιου προβλήματος απόδοσης για χρήση της παράκτιας ζώνης στους πολίτες και ειδικότερα στους κατοίκους της Ελευσίνας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: