Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έξοδος του Επιταφίου με “εντυπωσιακά πυροτεχνήματα” στον πειραϊκό ουρανό

FLASH στις 03/05/2024

Και με υπερθέαμα από βεγγαλικά θα γιορτάσει ο Πειραιάς την Ανάσταση το Μεγάλο Σάββατο

|> Για τις εκδηλώσεις στον Πειραιά σήμερα Μεγάλη Παρασκευή και αύριο Μεγάλο Σάββατο, από τον Δήμο Πειραιά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με λαμπρότητα θα γιορτάσει και εφέτος την Ανάσταση ο Δήμος Πειραιά, με ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, το Μεγάλο Σάββατο, τη στιγμή της Αναστάσεως, δεκάδες πολύχρωμα πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον Πειραϊκό ουρανό από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς και από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, μεταδίδοντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως σε όλη την πόλη.

Επίσης, τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 21:00, κατά την έξοδο του Επιταφίου από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, ο ουρανός θα γεμίσει εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Ο Δήμος Πειραιά θέλοντας να μεταδώσει το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης σε όλη την πόλη, θα φωτίσει με το ‘’Χριστός Ανέστη’’ τον Πειραϊκό ουρανό, με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα από την Αγία Τριάδα και τον Άγιο Νικόλαο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μητροπολίτη Πειραιώς για την άριστη συνεργασία και να ευχηθώ καλό Πάσχα σε όλους με υγεία. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά! Το Φως της Ανάστασης ας γεμίσει τις ζωές μας με ελπίδα και αισιοδοξία!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: