Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της “25ης Μαρτίου 1821” στο υπουργείο Ναυτιλίας

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 23/03/2024

Με την παρουσία της πολιτικής και της ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής

|> Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση εορτασμού της Εθνικής Επετείου της “25ης Μαρτίου 1821”, παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη, του γενικού γραμματέα Ναυτιλίας και Λιμένων Ευάγγελου Κυριαζόπουλου, του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη, του Α’ υπαρχηγού αντιναυάρχου Λ.Σ. Δρόσου Ρεΐζη και του Β’ υπαρχηγού αντιναυάρχου Λ.Σ. Τρύφωνος Κοντιζά, στον αίθριο χώρο του κτιρίου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στην εκδήλωση χοροστάτησε ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης κ. Νήφων Καπογιάννης ως εκπρόσωπος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πειραιά και Φαλήρου κ. Σεραφείμ, συνεπικουρούμενος από τον πλωτάρχη (Ι) Λ.Σ. πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Δημήτριο Βαρσαμίδη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στην τελετή παρέστησαν επίτιμοι αρχηγοί και υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί και προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πολιτικοί υπάλληλοι του υπουργείου, οι πρόεδροι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λ.Σ. και της Λέσχης Αξιωματικών Λ.Σ. καθώς και εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού.

Τον επετειακό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο πλοίαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Σαβιολίδης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: