Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίσημη υποδοχή του πλωτού παλατιού “Mein Schiff 3” της TUI Cruises

ΝΑΥΤΙΛΙΑ,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 28/04/2015

Ο Πειραιάς υποδέχθηκε κατά την πρώτη επίσκεψή του στο λιμάνι κρουαζιέρας του ΟΛΠ, το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “Mein Schiff 3” της TUI Cruises, το οποίο θα επισκέπτεται το λιμάνι του Πειραιά συνεχώς όλο το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των δρομολογίων του.

Στον Έλληνα πλοίαρχο, Ιωάννη Αναστασίου, παρέδωσαν εμβλήματα και βιβλία ο περιφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρόεδρος του δ.σ. Πειραιά Γιώργος Δαβάκης  και εκπρόσωποι της Ένωσης Κρουαζιερόπλοιων, της εταιρίας TUI Ελλάς κ.α.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανωμερίτης, αφού καλωσόρισε τον πλοίαρχο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του πλοίου, χαρακτήρισε το λιμάνι του Πειραιά “βασικό κόμβο της μεσογειακής κρουαζιέρας” και λιμάνι-πρότυπο, αφού παρέχει όλες τις αιτούμενες από τις εταιρίες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και κυρίως περιβαλλοντικές ευκολίες, τροφοδοσίες και συνθήκες ασφαλείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ίδια ώρα με το 300μ. μήκος ‘’Mein Schiff 3’’ παρείχετο εξυπηρέτηση άλλων τεσσάρων κρουαζιερόπλοιων με 12.000 επιβάτες και πληρώματα χωρίς κανένα πρόβλημα, μεταξύ των οποίων και το επίσης 300μ. μήκους ‘’Norwegian Jade’’ της ΝCL.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: