Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επίσκεψη/ξενάγηση Καλαματιανού στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Ε.Ν. Πλοιάρχων -Μηχανικών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 18/05/2017

Υπόμνημα σπουδαστών

|> Επίσκεψη στο Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Ε.Ν. Πλοιάρχων –Μηχανικών (ΚΕΣΕΝ Π-Μ) πραγματοποίησε ο γ.γ. του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός, συνοδευόμενος από την σύμβουλο του υπουργού για θέματα Ναυτικής Εκπαίδευσης, Ασπασία Μουέ, τον διευθυντή του γραφείου του πλοίαρχο Λ.Σ. Ευρυβιάδη Σαπουνά  και εκπρόσωπο της διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών.

Τον κ. Καλαματιανό υποδέχθηκαν ο διοικητής ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων και ο διοικητής ΚΕΣΕΝ Μηχανικών με τους διευθυντές Σπουδών, παρουσία εκπροσώπων της συντονιστικής επιτροπής ΚΕΣΕΝ Μηχανικών και της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση του γ.γ. στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΕΣΕΝ Π-Μ, καθώς και εκτενής ενημέρωσή του, τόσο από τους Διευθυντές Σπουδών όσο και από τους εκπροσώπους των σπουδαστών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση, με τη συμμετοχή και του διδακτικού προσωπικού, όπου ο κ. Καλαματιανός επεσήμανε ότι πρωταρχικός στόχος της πολιτικής ηγεσίας του ΥΝΑΝΠ αποτελεί η ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης, ώστε οι αξιωματικοί του Εμπορικού Ναυτικού να είναι πλήρως καταρτισμένοι και να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια ναυτιλία. Επιπρόσθετα διαβεβαίωσε ότι, το θέμα της καταβολής της επιδότησης στους σπουδαστές θα επιλυθεί άμεσα.

Τέλος, από πλευράς των εκπροσώπων των σπουδαστών κατατέθηκε σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις – προτάσεις τους, το οποίο άμεσα προωθείται στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ, προκειμένου να προβούν στην αξιολόγησή τους και στις απαιτούμενες ενέργειες.

Απάντηση