Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χρυσή διάκριση στην Attica Group από τα Loyalty Awards

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 09/04/2019

Επιβραβεύτηκε για την προσφορά της η μητρική εταιρεία των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link

|> Η Attica Group, μητρική εταιρεία των Superfast Ferries, Blue Star Ferries & Hellenic Seaways, έτυχε χρυσής διάκρισης από τα Loyalty Awards 2019, που διοργανώθηκαν για 2η χρονιά από την Boussias Communications.

Συγκεκριμένα στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε σε πολιτιστικό πολυχώρο της Αθήνας, παρουσία άνω των 200 επιχειρηματιών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων, η Attica Group βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best in Loyalty & Engagement (Travel)” για το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles

Σημειώνεται ότι ο θεσμός των Loyalty Awards επιβραβεύει την αριστεία των βέλτιστων πρακτικών στην επιβράβευση και την πιστότητα των πελατών και καθιστά τη συγκεκριμένη διάκριση ιδιαίτερα σημαντική.

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων συμμετέχουν εμπειρογνώμονες, πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι φορέων και υψηλόβαθμα στελέχη του marketing, της διαφήμισης, της επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης πελατών.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles απευθύνεται στους επιβάτες της Attica Group  που ταξιδεύουν με τα πλοία της Superfast Ferries, της Blue Star Ferries και της Hellenic Seaways, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου,  στα νησιά του Σαρωνικού, στις Σποράδες, στην Κρήτη και στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας. Είναι σχεδιασμένο να παρέχει στα μέλη του αποκλειστικά προνόμια, δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Morocco Link, με συνολικά 30 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: