Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επταήμερες κρουαζιέρες -υψηλής ποιότητας- στο “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, από την Celestyal Cruises

Τουρισμος/Ταξιδια στις 31/03/2018

Σαλπάρισε το Celestyal Majesty 

|> Σαλπάρισε χθες Παρασκευή 30/3 -για πρώτη φορά- από τον Πειραιά με 1.500 επιβάτες  το “Majesty” της  Celestyal Cruises για Μύκονο, Πάτμο,Σαντορίνη, Κουσάντασι (Αρχαία Έφεσος) και Σάμο.

Στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, η Celestyal Cruises, από το 2017, έχει ενσωματώσει σε όλα τα δρομολόγια της τον Celestyal, τρόπο διακοπών, που προσφέρει ότι θα χρειαστεί ο επιβάτης στο ταξίδι του, σε μία τιμή, χωρίς επιπλέον κόστη.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Το 2018, η εταιρεία συνεχίζει να πρωτοπορεί, εντάσσοντας στο πρόγραμμα της την ανανεωμένη επταήμερη κρουαζιέρα “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, όπου οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να μείνουν μια ολόκληρη μέρα στο νησί της Μήλου αλλά και ένα ολόκληρο 24ωρο στην Μύκονο και στην Σαντορίνη.

Η υψηλή ποιότητα και οι βραβευμένες υπηρεσίες του Celestyal Τρόπου Διακοπών – Best for Embarkation, Best for Entertainment
και Best for Shore Excursions – έχουν κερδίσει όχι μόνο όσους έχουν ταξιδέψει μαζί της αλλά και τους ειδικούς του χώρου. Για τον λόγο αυτό, η Celestyal Cruises έχει αποσπάσει πληθώρα σημαντικών διακρίσεων στον κλάδο της κρουαζιέρας, με τα βραβεία Best Value & Best Service από την παγκόσμια ταξιδιωτική πλατφόρμα Cruise Critic, να ξεχωρίζουν.

Απάντηση