Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ευρεία σύσκεψη με συμμετοχή φορέων για τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συνδέσεις των νησιών

ΕΛΛΑΔΑ στις 03/02/2017

Σήμερα στο ΥΕΝ

Η ευρεία σύσκεψη για τη διασύνδεση των νησιών του Αιγαίου, που έχει προαναγγείλει ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 15.30 μμ, στο υπουργείο.

Θα συμμετέχουν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο διοικητής της ΥΠΑ Κώστας Λιτζεράκος, ο γ.γ.Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Γιαννέλλης Θεοδοσιάδης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Μιχάλης Σακέλλης, ο πρόεδρος της αεροπορικής εταιρίας Aegean Air Ευτύχης Βασιλάκης, ο πρόεδρος της Astra Airlines Γιάννης Ζλατάνης, και η διευθύνουσα σύμβουλος της Sky Express, Νίκη Καραγκουλέ- Καραγεώργου.

Στόχος της σύσκεψης είναι η βέλτιστη οργάνωση των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών δρομολογίων προς τα νησιά, ώστε να υπάρχουν μεταξύ τους ανταποκρίσεις, καθώς και το ενδεχόμενο αύξησης των δρομολογίων. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ακόμα ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Π. Χατζηπέρος, οι περιφερειάρχες Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου και Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θοδωρής Γαλιατσάτος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, και πέντε πρόεδροι Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: