Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνάντηση Μώραλη με τον νέο πρόεδρο του ΒΕΠ

Χωρίς κατηγορία στις 21/04/2021

Ευχήθηκε στον Γιώργο Παπαμανώλη – Ντόζα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, με μια γόνιμη και εποικοδομητική θητεία

|> Με τον νέο πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ) Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στο Δημαρχείο και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για μια σειρά θεμάτων που αφορούν την πόλη και το Επιμελητήριο.

Ο δήμαρχος, δήλωσε: «Συναντήθηκα με τον νέο πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργο Παπαμανώλη-Ντόζα,  με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με τον αείμνηστο Ανδριανό Μιχάλαρο.  Για τον Δήμο Πειραιά τα Επιμελητήρια και οι παραγωγικοί φορείς της πόλης μας αποτελούν στρατηγικούς συνεργάτες, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του Πειραιά.  Θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Παπαμανώλη-Ντόζα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, με μια γόνιμη και εποικοδομητική θητεία».

Ο νέος πρόεδρος του ΒΕΠ, είπε: «Συναντήθηκα με τον κ. δήμαρχο προκειμένου να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία που είχε με τον αείμνηστο πρόεδρο Ανδριανό Μιχάλαρο. Αναφερθήκαμε σε μια σειρά θεμάτων που από κοινού πρέπει να προχωρήσουμε για το καλό της βιοτεχνίας και του Πειραιά μας.  Η συνεργασία μας από εδώ και στο εξής, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, έτσι ώστε επιχειρηματικότητα και Δήμος να πάνε ένα βήμα πιο μπροστά».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: