Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Δόμνα από Σπέτσες μίλησε για κοινωνική πολιτική και έτρεξε στο Spetsathlon

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 20/05/2024

«Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις και να αποκαταστήσουμε στρεβλώσεις και αδικίες»

|> «Η αύξηση των μισθών, η μείωση της ανεργίας, η αποκατάσταση αδικιών, όπως αυτή που κόστιζε στους εργαζόμενους συνταξιούχους συμπολίτες μας το 30% των συντάξεών τους, αποτελούν μέρος των πολιτικών που εφαρμόζουμε με στόχο την ευημερία της κοινωνίας», δήλωσε το Σάββατο από τις Σπέτσες η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, όπου συναντήθηκε με τη δήμαρχο Σπετσών και συμμετείχε στο Spetsathlon.

Ακολούθως η υπουργός  είπε: «Δεν λέμε ότι έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα. Αυτό που λέμε είναι ότι ακούμε τους συμπολίτες μας και είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις και να αποκαταστήσουμε τις όποιες στρεβλώσεις και αδικίες υπάρχουν. Όπως κάνουμε με την αναβάθμιση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), ο αριθμός του Σώματος Ιατρών των οποίων υπερδιπλασιάζεται».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στις Σπέτσες, η Δόμνα Μιχαηλίδου, συνομίλησε με εργαζόμενους, επιχειρηματίες, επισκέπτες και φορείς του νησιού, ενώ στη συνάντησή και με την δήμαρχο συζήτησαν το πως θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εξ άλλου, η  υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, συμμετείχε και στο 10ο Spetsathlon, που διοργανώνουν η Οργανωτική Επιτροπή του Spetsathlon και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την ιδρύτρια και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης, Μαρίνα Κουταρέλλη.

Στον χαιρετισμό της, κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων του Spetsathlon, η Δόμνα Μιχαηλίδου, είπε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα κάθε φορά που βρίσκομαι ανάμεσά σας σε αυτό το τόσο ξεχωριστό αθλητικό γεγονός. Το Spetsathlon είναι η πρώτη διοργάνωση που συνέβαλε στην προβολή και εξάπλωση του ερασιτεχνικού τριάθλου στη χώρα, ανοίγοντας τον δρόμο της συμμετοχής και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων αθλητών σε ολόκληρο τον κόσμο».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: