Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το Τραμ του Πειραιά ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα ενώ… απουσίαζε

Χωρίς κατηγορία στις 08/12/2021

Η “είδηση” ανάφερε ότι συγκρούστηκε ο συρμός με αυτοκίνητο, ενώ η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε ότι το Τραμ σταμάτησε επειδή είχε γίνει ατύχημα!

Τ/Π |> Ακόμη δεν ταΐσανε με… σανό το Τραμ στον Πειραιά και συνέβη το πρώτο “κρούσμα” παραπληροφόρησης, με κάποιο τροχαίο που συνέβη μεταξύ Τραμ και αυτοκινήτου, ενώ… απουσίαζε το Τραμ! Πώς; Όταν μία είδηση δεν διασταυρώνεται, τότε πολλά “νέα” κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αναρτώνται ακόμη και σε “σοβαρούς” ιστότοπους!

Συγκεκριμένα, ένας πειραϊκός ιστότοπος, έγραψε κατά λάθος την παρακάτω “είδηση” η οποία προξένησε εντυπώσεις και έγινε… viral! Έγραψε:

Το πρώτο σοβαρό τροχαίο ατύχημα του τραμ στον Πειραιά είναι γεγονός, μια μέρα πριν ξεκινήσουν και επίσημα τα δρομολόγια στο μεγάλο λιμάνι. Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες, υπήρξε μετωπική σύγκρουση του ΤΡΑΜ με ΙΧ μάρκας SMART, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο. Το ατύχημα σημειώθηκε στη γέφυρα της Γρηγορίου Λαμπράκη, στο ύψος της εξόδου για Παραλιακή. Το ΤΡΑΜ εκτελούσε κατά την ώρα του ατυχήματος ένα από τα τελευταία δοκιμαστικά του δρομολόγια, ενόψει της «πρεμιέρας» των δρομολογίων του στον Πειραιά.

Εν τω μεταξύ, μετά από κάποιες ώρες η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε πως το Τραμ σταμάτησε στο συγκεκριμένο σημείο επειδή είχε συμβεί ατύχημα! Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι το τροχαίο αφορούσε σύγκρουση ΙΧ αυτοκινήτου με μοτοσυκλέτα και ο συρμός ακινητοποιήθηκε έως ότου επιχειρήσει η Τροχαία και το ΕΚΑΒ που είχαν κληθεί.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: