Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Ελλάδα της εξωστρέφειας είναι εδώ και βραβεύει!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 03/03/2015

Ο εκδοτικός οργανισμός  ActiveBusinessPublishing με την τεχνική υποστήριξη της StatBank διοργανώνει την ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας στον τομέα της εξωστρέφειας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου και ώρα 5 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ.

Κατά την διάρκειά της θα δοθούν οι διακρίσεις Active Greeceawards 2015 στις επιχειρήσεις της χώρας, που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας (εξαγωγές, τουρισμός, ναυτιλία).

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Τουρισμού, του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγών, του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων και του φορέα EnterpriseGreece. Σε αυτήν θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των κομμάτων, πρέσβεις ξένων χωρών, ξένων Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων και εταιρειών.

Οι διακρίσεις ActiveGreeceAwards 2014 θα αφορούν τις επιχειρήσεις με:

Α)  Τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Β)  Τις υψηλότερες βάσει τζίρου εξαγωγές ανά τομέα επιχειρηματικής δραστηριότητας (ελαιόλαδο, κρασί, αγροτικά προϊόντα, μάρμαρα, μεταλλικά προϊόντα, μη μεταλλικά ορυκτά, φάρμακα κλπ).

Γ)  Τις υψηλότερες επιδόσεις στον τομέα της ναυτιλίας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: