Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σε εξέλιξη το τριετές σχέδιο “Genesis” για το δίκτυο πωλήσεων της Interamerican

Χωρίς κατηγορία στις 11/04/2016

Από τις αρχές του 2016

Με ιδιαίτερη δυναμική εξελίσσεται το τριετές σχέδιο Genesis που υλοποιεί από τις αρχές του έτους η Interamerican επενδύοντας σημαντικό ποσόν, με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων agency. Ήδη, στις πρόσφατες εξετάσεις πιστοποίησης νέων ασφαλιστικών συμβούλων συμμετείχαν 320 άτομα, έναντι 160 κατά το 2015. Επίσης, οι νέες στρατολογήσεις ανέρχονται κατά το πρώτο τρίμηνο σε 202 (82 πέρυσι αντιστοίχως), με πρόβλεψη για το 2016 να φθάσουν τις 650.

Ακόμη, αυξήθηκαν οι θέσεις-κλειδιά των unit managers με την προσθήκη 8 συνεργατών, με στόχο η βαθμίδα αυτή να έχει σε βάθος τριετίας 110 νέους unit managers, ενώ όσον αφορά στα γραφεία πωλήσεων μετά τα εγκαίνια σε Πειραιά, Σύρο και Χίο, σειρά παίρνει η Λέσβος.

Στόχο αποτελεί ο υπερδιπλασιασμός των ενεργών συνεργατών του εταιρικού δικτύου -από 1.250 σε 2.800– έως το τέλος του 2018 , σε συνδυασμό με τον τριπλασιασμό των νέων εργασιών στον κλάδο υγείας στον οποίο η εταιρεία εστιάζει κατά προτεραιότητα. Επισημαίνεται ότι στην υγεία η Interamerican έκλεισε το 2015 με νέα παραγωγή 7,3 εκατ. ευρώ και μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα 84 εκατ. ευρώ.

interam TeamInstigators

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Genesis υλοποιείται το επιμέρους σχέδιο ανάπτυξης των team instigators, με πρόκριμα τις δεξιότητες, τις φιλοδοξίες και την αποτελεσματικότητα επιλεγμένων συνεργατών του δικτύου. Η ομάδα περιλαμβάνει, ήδη, 315 συνεργάτες που διακρίνονται για την τεχνογνωσία, τον δυναμισμό, τις ικανότητες στρατολόγησης και καθοδήγησης νέων ασφαλιστικών συμβούλων, την παραγωγικότητα και τον επαγγελματισμό τους.

Κατά την υλοποίηση του σχεδίου, οι team instigators παίρνουν θέση στον “προθάλαμο” ανάδειξης μελλοντικών unit managers, συγκεντρώνοντας εμπειρίες-παραστάσεις και δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: