Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τον ISS Ελλάδος πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Χωρίς κατηγορία στις 20/01/2021

Η πιστοποίηση του ομίλου έγινε για την προστασία της Υγείας και την Ασφάλεια στην εργασία

|> Τον όμιλο ISS Ελλάδος, στον κλάδο του Facility Management, με περισσότερους από 2.000 εργαζομένους, πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Συγκεκριμένα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε και πιστοποίησε τις εγκαταστάσεις  του ομίλου ISS Ελλάδος σύμφωνα με το  πρότυπο ISO 45001:2018 που αφορά στην Διαχείριση της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη σημασία, ειδικά στην τρέχουσα συγκυρία, καθώς η Υγεία και η Ασφάλεια των εργαζομένων είναι προτεραιότητες στο σύνολο των επιχειρήσεων και ακόμη περισσότερο στο Facility Management.

Έτσι, η επιλογή της TÜV HELLAS (TÜV NORD), του κορυφαίου φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα από τον όμιλο ISS Ελλάδος επιβεβαιώνει την αξιοπιστία των ελέγχων και την ποιότητα των διαδικασιών.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σημειώνεται ότι η ISS Facility Services, ως μέλος του ομίλου ISS Ελλάδος, άρχισε τη λειτουργία της το 1977 και σήμερα είναι η κορυφαία στον κλάδο της στην Ελλάδα. Απασχολεί περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους, έχει ετήσιο κύκλο εργασιών της τάξης των 41 εκατ. ευρώ και συνεχίζει να αναπτύσσεται παρά την πανδημία. Διακρίνεται για την υπηρεσία της συνολικής διαχείρισης κτηριακών εγκαταστάσεων (Integrated Facility Solutions) που ενδεικτικά περιλαμβάνει υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης, καθαρισμού, υποστήριξης λειτουργίας γραφείου, φύλαξης, εστίασης καθώς επίσης και υπηρεσίες προσωρινής απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων.

Ο product manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD) Νέστορας Παπαρούπας,  δήλωσε σχετικά: «Το Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας που εφαρμόζει ο όμιλος ISS Ελλάδος, εστιάζει κυρίως στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των επαγγελματικών κινδύνων σε όλο το φάσμα της εταιρικής λειτουργίας και στο σύνολο των πολυποίκιλων υπηρεσιών facility management που ο όμιλος μπορεί να παρέχει στους πελάτες της. Με την Πιστοποίηση του σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018, ο όμιλος ISS Ελλάδος αποδεικνύει τη δεδομένη πρωτοπορία και εξειδίκευσή της σε θέματα διαχείρισης της εργασιακής Υγείας και Ασφαλείας, αλλά και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν την προστασία του εργατικού δυναμικού της».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ISS Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, είπε: «Η Υγεία και η Ασφάλεια είναι από τους πλέον σημαντικούς τομείς που δίνουμε προτεραιότητα στην ISS, προκειμένου να διασφαλίσουμε ασφαλείς συνθήκες εργασίας στους 2000+ συναδέλφους μας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: