Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Από την Κυριακή η μεγάλη αιγαιοπελαγίτικη ρεγκάτα

Αθλητισμος στις 12/08/2019

Η 19η Aegean Regatta ξεκινάει από τη Μυτιλήνη με ενδιάμεσους σταθμούς το Πλωμάρι, τα Ψαρά και τις Οινούσσες – Θα διαρκέσει έως τις 24 τρέχ.

|> Η γενική γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, διοργανώνει για 19η συνεχόμενη χρονιά την Aegean Regatta της οποίας η έναρξη θα γίνει στη Μυτιλήνη την ερχόμενη Κυριακή 18 Αυγούστου.

«Πρόκειται για έναν καταξιωμένο θεσμό στα ναυταθλητικά δρώμενα της χώρας, που αντέχει στον χρόνο και έχει αγκαλιαστεί όχι μόνο από Αιγαιοπελαγίτες ιστιοπλόους, αλλά και ιστιοπλόους από όλη την Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού. Η Aegean Regatta συμβάλλει σημαντικά στην ανάδειξη των ακριτικών νησιών μας και φέρνει σε επαφή τους ιστιοπλόους με τον ιδιαίτερο και ποικιλόμορφο νησιωτικό πολιτισμό», αναφέρει η γενική γραμματέας Χριστιάνα Καλογήρου.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 19 έως τις 24 Αυγούστου με διοργανωτή τον όμιλο ΛΟΙΑΘ (Λεσβιακός Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας) και με ενδιάμεσους σταθμούς το Πλωμάρι, τα Ψαρά και τις Οινούσσες.

Απάντηση