Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Attica Group αναλαμβάνει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Μαϊάμι – Αβάνα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 09/07/2015

Στην ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ ΗΠΑ και Κούβας, μέσω της κατά 100% αμερικανικής θυγατρικής της Superfast Ferries (USA) θα δραστηριοποιηθεί η Attica Group, μέλος της MarfinInvestment Group (MIG).

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Attica Σπύρος Πασχάλης, η πρόταση για την εξυπηρέτηση της γραμμής συνίσταται σε καθημερινά απευθείας δρομολόγια μεταξύ Μαϊάμι και Αβάνας, απόστασης 230 μιλίων, σε λιγότερο από 10 ώρες.

«Αποτελεί τιμή για τον Όμιλό μας η πίστη που η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιδεικνύει στις υπηρεσίες μας επιλέγοντάς μας ως αξιόπιστο μεταφορέα για τη μεταφορά επιβατών και φορτίων σε έναν συναρπαστικό νέο προορισμό. Στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει η χώρα μας, o Όμιλος Attica υπερήφανα αποδεικνύει ότι η Ελληνική επιχειρηματικότητα δεν γνωρίζει σύνορα και διαρκώς αναζητά νέες αγορές και νέες περιοχές δραστηριοποίησης» δήλωσε ο Σπ. Πασχάλης.

Καθένα από τα δύο πλοία που έχουν προκριθεί για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, μεταφέρει 1.700 επιβάτες , διαθέτει 700 κλίνες και 2.000 γραμμικά μέτρα γκαράζ, μεταφορικής ικανότητας περίπου 570 Ι.Χ. αυτοκινήτων. Τα πλοία διαθέτουν εστιατόρια, καταστήματα, πισίνα, μπαρ, χώρο απασχόλησης παιδιών (playroom) και χώρους για άλλες οικογενειακές δραστηριότητες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: