Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Θαλάσσιο Περιβάλλον-Ναυτιλία- Επιστήμες” η έκθεση-μάθημα της HELMEPA

Χωρίς κατηγορία στις 24/10/2014

Στο Μέγαρο ΟΛΠ 29/10 – 5/11

H νέα έκθεση της HELMEPA με τίτλο «Θαλάσσιο Περιβάλλον – Ναυτιλία – Επιστήμες» θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου (12.30 μ.μ.) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου ΟΛΠ και θα διαρκέσει έως 5 Νοεμβρίου. Η έκθεση αποτελεί μέρος της εκστρατείας της HELMEPA για την «Ενημέρωση της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και του Ευρύτερου Κοινού για το Θαλάσσιο Περιβάλλον, τη Ναυτιλία και τις Επιστήμες», που χρηματοδοτείται από το Lloyd’s Register Foundation και θα πραγματοποιηθεί σε 14 ελληνικές πόλεις την τριετία 2014-2017.

Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον πρόεδρο της HELMEPA δρ. Ι. Κούστα και τον Area Marine Manager for Greece, East Mediterranean and Adriatic του Lloyd’s Register, Θ. Σταματέλλο, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΛΠ, Γ. Ανωμερίτη.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει, εκτός από την κινητή έκθεση, επιμορφωτικές ημερίδες για το θαλάσσιο περιβάλλον προς εκπαιδευτικούς και εθελοντικές δράσεις. Σκοπός είναι η ενημέρωση μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και του ευρύτερου κοινού, κυρίως σε πόλεις της περιφέρειας και της νησιωτικής Ελλάδας, για το θαλάσσιο περιβάλλον, τη ναυτιλία και τις επιστήμες. Την έκθεση θα επισκεφθούν με δαπάνες του προγράμματος, μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων του Πειραιά και γύρω περιοχών.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: