Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έρχεται και εφέτος στον Πειραιά το “Beachpolistas World Tour “

Χωρίς κατηγορία στις 19/08/2021

Θα διεξαχθεί στα Βοτσαλάκια από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου – Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

|> Με στόχο να γίνει θεσμός κάθε καλοκαίρι, το Beachpolistas World Tour 2021 θα διεξαχθεί και εφέτος στον Πειραιά από τις 27 έως τις 29 Αυγούστου.

Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ) και την AG Stardom Company προετοιμάζουν το έδαφος για την υποδοχή μικρών και μεγάλων #beachpolistas στην παραλία Βοτσαλάκια, μπροστά από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά “Ανδρέας Γαρύφαλλος”.

Την περσινή σεζόν, οι συνδιοργανωτές κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την παρθενική εκδήλωση στον Πειραιά, σε μια περίοδο όπου ο κορωνοϊός είχε προκαλέσει σωρεία ακυρώσεων σε διεθνείς και μεγάλες διοργανώσεις. Με παρακαταθήκη το περσινό, αλλά άκρως επιτυχημένο τουρνουά, οι διοργανωτές περιμένουν πλήθος κόσμου στις 27-29 Αυγούστου και για αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στο Beachpolistas World Tour του Πειραιά αναμένονται πολλές εκπλήξεις, καθώς κορυφαίοι αθλητές, Έλληνες και ξένοι, αναμένεται να δώσουν το “παρών”.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Υποδεχόμαστε για δεύτερη φορά στην πόλη μας το “Βeachpolistas World Tour”, μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι καταξιωμένοι αθλητές. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία οι πολίτες να απολαύσουν μοναδικό θέαμα στη θάλασσα του Πειραιά, σε ένα αγώνισμα, παραλλαγή του κλασικού πόλο. Ειδικά μετά και την τεράστια επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είμαι βέβαιος ότι το τουρνουά θα έχει και φέτος μεγάλη επιτυχία. Ο Πειραιάς άλλωστε αγαπά τον υγρό στίβο και τα θαλασσινά αθλήματα. Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επιδιώκουμε τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών δράσεων στην πόλη μας, οι οποίες αφενός δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να συμμετέχουν σε δημοφιλή και όχι μόνο αθλήματα και αφετέρου ενισχύουν την εξωστρέφεια της πόλης μας».

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, είπε:

«Με ιδιαίτερη χαρά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το “Βeachpolistas World Tour” στην πλαζ Βοτσαλάκια στον Πειραιά. Η διοργάνωση που επιδιώκουμε να γίνει θεσμός για την πόλη μας, πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις για το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών της, αλλά και για το μοναδικό θέαμα που προσέφερε στους θεατές, επιστρέφει και θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Κάποιοι από τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές, αναμένεται να δώσουν το «παρών», με τις δηλώσεις συμμετοχής να έχουν ήδη ξεκινήσει. Είμαστε σίγουροι πως και φέτος οι δημότες μας θα αγκαλιάσουν τη συγκεκριμένη διοργάνωση και θα δηλώσουν συμμετοχή για να ζήσουν αυτή την μοναδική υδάτινη εμπειρία. Όπως και την προηγούμενη χρονιά έτσι και φέτος, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία κατά της μετάδοσης του Covid-19».

> Για δηλώσεις συμμετοχής www.beachwaterpolo.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: