Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το… πρώτο “κουπί” στον ιστορικό Σύλλογο Ερετών ο Σπ. Σπυρίδων

Χωρίς κατηγορία στις 12/04/2021

“Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε στόχους αντάξιους του κωπηλατικού μας συλλόγου με 135 χρόνια προσφοράς

|> Ο Σπύρος Σπυρίδων εκλέχθηκε την χθες Κυριακή 11/4  πρόεδρος του Ομίλου Ερετών, κατά τις αρχαιρεσίες του νέου δ.σ. του αρχαιότερου ομίλου κωπηλασίας της χώρας μας.

Το νέο δ.σ. που αποτελείται κυρίως από πρώην αθλητές και στελέχη που έχουν να επιδείξουν μεγάλο έργο στην κωπηλασία αλλά και στην κοινωνία, απαρτίζεται:

Πρόεδρος : Σπύρος Σπυρίδων, Αντιπρόεδρος: Σταύρος Παρίσης, Γενικός Γραμματέας: Κων/νος Λυμπερόπουλος, Ειδικός Γραμματέας: Εμμανουέλα Φαγογένη, Ταμίας: Χαράλαμπος Βλάχος, Γενικός Έφορος: Κων/νος Πρεάρης, Έφορος Κωπηλασίας: Ιωάννης Μαραγκός, Έφορος Υλικού: Μιχαήλ Σερέτης, Έφορος Εγκαταστάσεων: Δανιήλ Περπερόπουλος, Έφορος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Ανδρονίκη Μανατάκη, Έφορος Εντευκτηρίου: Αλεξάνδρα Μαργαρώνη.

Μετά το πέρας των εκλογών και τη συγκρότηση σε σώμα του δ.σ. ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Σπύρος Σπυρίδων, δήλωσε:

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του ιστορικού μας Ομίλου για την τιμή που μας επεφύλαξαν και να υποσχεθώ ότι το νέο Δ.Σ με απόλυτη σύμπνοια θα προσπαθήσει να φανεί αντάξιο της ιστορίας του μεγάλου κωπηλατικού συλλόγου του Πειραιά μας και να υπηρετήσει μέσα από το ευγενές άθλημα της κωπηλασίας, τις αρχές και τα ιδεώδη του αθλητισμού. Γνωρίζουμε ότι οι καιροί δεν συμμαχούν ώστε να διευκολυνθεί η προσπάθειά μας, κάτι που δεν μας αποθαρρύνει, αλλά αντίθετα δρα ως πρόκληση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να πετύχουμε στόχους αντάξιους του κωπηλατικού μας συλλόγου που έκλεισε τα 135 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην Πειραϊκή κοινωνία“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: