Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ευχές Τασούλα για σύντομη ανάρρωση της Μπακογιάννη

ΕU,ΕΛΛΑΔΑ στις 19/10/2021

Θερμά λόγια για το έργο και της ομάδας των 7 Ελλήνων βουλευτών, με επικεφαλής τη Ντόρα, οι οποίοι συμμετέχουν στη Συνέλευση τής ΣτΕ

}> “Είναι από γερό υλικό θα αντέξει και αυτή τη δοκιμασία“. Με αυτά τα λόγια ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας έστειλε και δημοσίως τις εγκάρδιες ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στην πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την ανακοίνωση από την ίδια της ασθένειάς της. Είχε προηγηθεί και τηλεφωνική επικοινωνία, όπως είπε ο κ. Τασούλας, κατά την οποία της μετέφερε τις ευχές του αμέσως μετά από τη χθεσινή δημοσιοποίηση.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Βουλής και στην εκπομπή “Βουλής Βήμα” με την Αλεξία Κουλούρη, με αφορμή τη Συνδιάσκεψη των Προέδρων Κοινοβουλίων των χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Αθήνα, ο κ. Τασούλας μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για το έργο και την αποτελεσματικότητα της ομάδας των επτά Ελλήνων βουλευτών, με επικεφαλής την κα Μπακογιάννη, οι οποίοι συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. “Η ελληνική ομάδα πρωτοστατεί και μας βγάζει ασπροπρόσωπους“, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Βουλής.

Μάλιστα, ο Κων. Τασούλας προανήγγειλε τις δράσεις τις οποίες έχει αναλάβει η Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο της Συνδιάσκεψης, αλλά και τη φιλοξενία των συζύγων των Προέδρων των 47 Κοινοβουλίων οι οποίοι θα βρίσκονται το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: