Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μήνυμα Πλακιωτάκη εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Ναυτικού

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 25/06/2022

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να κάνουμε όσα πρέπει, για ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και σεβασμό των δικαιωμάτων των ναυτικών 

|< Παγκόσμια Ημέρα του Ναυτικού σήμερα και μεγάλη η γιορτή της ελληνικής ναυτοσύνης! Με την ευκαιρία αυτή, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκης, έστειλε το παρακάτω μήνυμα στους ναυτικούς μας:

Η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη σε 1,5 εκατομμύριο άνδρες και γυναίκες  που εργάζονται σκληρά στις θάλασσες, αψηφώντας δυσκολίες και κινδύνους, διατηρώντας τη ναυτιλία στην κορυφή των οικονομικών  δραστηριοτήτων και διασφαλίζοντας τη μεταφορά ανθρώπων και εμπορευμάτων. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο, για τις ικανότητες, την εμπειρία, την εργατικότητα τους, οι Έλληνες ναυτικοί. 

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, θεωρούμε υποχρέωσή μας να κάνουμε όσα πρέπει, για ασφαλές εργασιακό περιβάλλον και  σεβασμό των δικαιωμάτων όλων των ναυτικών.  

Η ναυτοσύνη  των Ελλήνων, δεν ειναι μόνο βασικό συστατικό προόδου και προκοπης για κάθε ναυτικό και οικονομικής ανάπτυξης για την Ελλάδα. Ειναι και μέρος της παράδοσης και της κληρονομιάς μας. Του, παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος μας, για το οποίο είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. 

Καλές θάλασσες σε όλες και όλους τους ναυτικούς.”.

>>> Το μήνυμα Πλακιωτάκη σε video ΕΔΩ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: