Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καίρια παρέμβαση του Γιάννη Σπυράκη για τον Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 13/03/2019

Ο υποψήφιος δήμαρχος με το “Πράσινο Κίνημα”, σε δήλωσή του μιλάει ανοιχτά για πρόσωπα και καταστάσεις

|> Την απόπειρα του υπουργείου Πολιτισμού να μετατρέψει τον Πειραιά σε “αρχαιολογική περιοχή” χωρίς να υπολογίσει τον δήμο, σχολιάζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Σπυράκης, με τον συνδυασμό “Πράσινο Κίνημα – Νέοι Ορίζοντες για τον Πειραιά”.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σπυράκη έχει ως εξής:

Η απόπειρα του υπουργείου Πολιτισμού να μετατρέψει τον Πειραιά σε “αρχαιολογική περιοχή” χωρίς να υπολογίσει τον Δήμο, οφείλεται στο ότι ο Πειραιάς, επί των ημερών του απερχόμενου δημάρχου Γιάννη Μώραλη, έχει περιθωριοποιηθεί! Η κεντρική εξουσία ούτε που ασχολείται με τα προβλήματα της πόλης και οι πολίτες εμπαίζονται!

Τα Δικαστήρια έχουν γίνει “γιοφύρι της Άρτας”, το Μετρό παίρνει νέα παράταση για δυο χρόνια ακόμη, το τραμ ήταν να λειτουργήσει το 2017 και τελικά η πόλη έγινε απροσπέλαστη χωρίς ακόμη να κυκλοφορήσει το όχημα!

Η παρούσα δημοτική αρχή απέρχεται αφήνοντας πίσω της καταστροφή. Και είναι φυσικό όταν ο επικεφαλής της προσπαθεί να ανταποκριθεί στα απαιτητικά καθήκοντα του δημάρχου παράλληλα με εκείνα του προέδρου μιας μεγάλης Ανώνυμης Αθλητικής Εταιρείας αλλά και του αδρά αμειβομένου μέλους του δ.σ του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, ο οποίος – και με την δική του συναίνεση – επιχειρεί να διαλύσει ΚΑΙ την Πειραϊκή!

Ο λαός λέει ότι δεν μπορείς να κρατήσεις δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Πόσο μάλλον όταν είναι τρία…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: