Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Και όμως… υπάρχουν ακόμα εταιρείες που ασφαλίζουν το προσωπικό τους

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 31/03/2015

Ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης προσέφερε στο ανθρώπινο δυναμικό της η εταιρεία Philips σε συνεργασία με την Interamerican, εκφράζοντας έτσι την αναγνώριση της διοίκησης προς το προσωπικό για τη σημαντική προσφορά του στην ανάπτυξη της εταιρείας. Το συμβόλαιο καλύπτει τους εργαζομένους με παροχές ασφάλισης ζωής, ατυχημάτων, νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, με έναρξη των καλύψεων από τον Μάρτιο. Υφίσταται προοπτική συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών και στην τεχνολογία για την υγεία.

Για περισσότερα από 110 χρόνια, η Philips είναι προσανατολισμένη στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων. Από το ξεκίνημα της λειτουργίας της η εταιρεία βασίστηκε στην ικανότητά της να διακρίνει νέες ευκαιρίες και να τις υλοποιεί μέσα από τη χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών. Η Philips θεωρεί το ανθρώπινο δυναμικό ως τον σημαντικότερο παράγοντα για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις παροχές στους ανθρώπους της και η ομαδική ασφάλιση αποτελεί την ουσιαστικότερη επιπλέον παροχή. Η πρόσληψη ικανών ανθρώπων, η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξή τους καθώς και οι προσφερόμενες παροχές κατατάσσουν την Philips μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων.

Στις ομαδικές ασφαλίσεις, η Interamerican σχεδιάζει προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σε κάθε τομέα λειτουργίας μιας επιχείρησης. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε όλες τις εταιρείες, ανεξαρτήτως μεγέθους ή δραστηριότητας. Τα προγράμματα είναι ιδιαίτερα ευέλικτα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Η Interamerican, έχοντας κατακτήσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της για την ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων της, αποτελεί σήμερα τον στρατηγικό συνεργάτη των πιο σημαντικών και αξιόλογων επιχειρήσεων και είναι καταξιωμένη ως μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στον χώρο των ομαδικών ασφαλίσεων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: