Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η ΕΛΙΝΟΙΛ αρωγός μετακίνησης οχημάτων του Humanity Greece

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 05/09/2022

Καλύπτει τις ανάγκες σε καύσιμα των οχημάτων όλων των εθελοντών, που συνδράμουν παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης σε όσους τα χρειάζονται

|> Η ΕΛΙΝΟΙΛ, υποστηρίζει το έργο του οργανισμού Humanity Greece και πιστή στην έννοια της εθελοντικής προσφοράς, αναλαμβάνει την κάλυψη των αναγκών σε καύσιμα των οχημάτων των εθελοντών, οι οποίοι συνδράμουν παρέχοντας είδη πρώτης ανάγκης στους συμπολίτες μας που το χρειάζονται.

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός συνδέει τους πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν με όσους χρήζουν άμεσης κοινωνικής βοήθειας. Μέσω του Πρότυπου Εθελοντικού Συντονιστικού Κέντρου του Humanity Greece, στο οποίο γίνεται η αποθήκευση και διαλογή των αγαθών, αποστέλλονται σε εβδομαδιαία βάση πακέτα στήριξης σε οικογένειες που υπάγονται σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες της χώρας καθώς και σε πυρόπληκτες οικογένειες και πυροσβέστες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Τα πακέτα εμπεριέχουν τρόφιμα μακράς διάρκειας, βρεφικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής. Η ΕΛΙΝΟΙΛ, μέσω του μεγάλου δικτύου πρατηρίων «ελίν» που βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, προσφέρει αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις σε καύσιμα για τα οχήματα του Humanity Greece, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αποστολή αυτών των πακέτων σε όσους το έχουν ανάγκη, όπου κι αν βρίσκονται.

Οι εθελοντές του Humanity Greece ευχαριστούν θερμά και συλλογικά την ΕΛΙΝΟΙΛ και τους ανθρώπους της για τη σημαντική τους συνεισφορά, η οποία έρχεται να ολοκληρώσει τις ανάγκες του Οργανισμού, διευκολύνοντας το καθημερινό του έργο.

Σχετικά με την ΕΛΙΝΟΙΛ

Η ΕΛΙΝΟΙΛ ιδρύθηκε το 1954 και αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον δυναμικούς ενεργειακούς ομίλους στην Ελλάδα, με ένα πανελλαδικό δίκτυο 600 πρατηρίων. Συγχρόνως εδώ και δεκαετίες κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του εφοδιασμού των βιομηχανικών μονάδων με καύσιμα και λιπαντικά. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με σημαντικές επενδύσεις σε όλες τις μαρίνες της Ελλάδος στον εφοδιασμό σκαφών αναψυχής, αλλά και στην εξυπηρέτηση της ποντοπόρου ναυτιλίας με λιπαντικά. Εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό οικιών και κτηρίων με πετρέλαιο θέρμανσης, διαθέτοντας στόλο ελεγχόμενων βυτιοφόρων για τον σκοπό αυτό. Τα τελευταία χρόνια, η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει αναπτύξει μια πολύ έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, πουλώντας πετρελαιοειδή προϊόντα σε 4 ηπείρους και σήμερα συγκαταλέγεται σε έναν από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς της χώρας. Προετοιμάζεται έγκαιρα για τις τεράστιες αλλαγές στον ενεργειακό χώρο, προχωρώντας με πολύ δυναμικά βήματα στην ανάπτυξη πωλήσεων στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: