Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το κόμμα “ΕΑΝ…” τού εισαγγελέα έτοιμο για τις εθνικές εκλογές

ΕΛΛΑΔΑ στις 19/03/2022

Κανελλόπουλος: Τα κόμματα είναι χρεωκοπημένα, χωρίς όραμα και  προοπτική” – Το “ΕΑΝ…”, είναι χωρίς κανενός είδους δεσμεύεις

|> Απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα των πολιτών έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος “ΕΑΝ…” επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος, από την συχνότητα του “Blue Sky” και στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιάννη Κανελλάκη.

Ο κ. Κανελλόπουλος, χαρακτήρισε εσφαλμένη την ενέργεια της κυβέρνησης να αποστείλει πολεμικό υλικό στην Ουκρανία, κάτι που κάνει την Ελλάδα, όπως είπε. υποχρεωτικά “μέρος του προβλήματος” και όχι “φορέα μηνύματος για την λύση του”.

Ο πρόεδρος του “ΕΑΝ…”, αναφέρθηκε επίσης στα θέματα της οικονομίας, υποστηρίζοντας ότι οι λύσεις που προτείνονται και λαμβάνονται, είναι “εμβαλωματικές” και χαρακτήρισε τα σημερινά κόμματα “χρεωκοπημένα και χωρίς όραμα και προοπτική” και επεσήμανε ότι το “ΕΑΝ…, χωρίς κανενός είδους δεσμεύεις και δουλείες, θα διεκδικήσει την ψήφο του λαού στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν”. Και τόνισε:

Σε καμία σωστή και σοβαρή χώρα δεν θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την λαϊκή ψήφο κόμματα τα οποία είναι καταχρεωμένα και ασυνεπή στις υποχρεώσεις τους προς το κράτος”.

> Η συνέντευξη ΕΔΩ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: