Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κατέπλευσε το νεότευκτο και σύγχρονο κρουαζιερόπλοιο “Ovation of the Seas”

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 15/05/2016

Υποδοχή από ΟΛΠ

Ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, το “Ovation of the Seas” υποδέχθηκε η διοίκηση του ΟΛΠ παρουσία του γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρη Τρυφωνόπουλου, του εκπροσώπου της Royal Caribbean στην Ελλάδα Ανδρέα Στυλιανόπουλου και άλλων παραγόντων της κρουαζιέρας.

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο (Απρίλιος 2016) ζυγίζει 168.000 τόνους, έχει χωρητικότητα 4.180 επιβάτες και 2.091 καμπίνες, διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει στον τομέα της τεχνολογίας και διασκέδασης, ενώ στοίχισε πάνω από 1 δισ. δολάρια η κατασκευή του.

Κατά την εθιμοτυπική τελετή ο γεν. δ/ντής της ΟΛΠ Α.Ε. Σταύρος Χατζάκος επέδωσε στον πλοίαρχο cpt. Henrik Loy τιμητική πλακέτα και δώρα (βιβλία), επισημαίνοντας ότι το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου είναι σύγχρονο και ασφαλές και με αναβαθμισμένες τις υποδομές του. Επίσης ότι μετά και την τελευταία ανανέωση χώρων και εξοπλισμού μπορεί να φιλοξενήσει πλοία όπως αυτό και να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO, όπως πρόσφατα επαναπιστοποιήθηκε από τους Lloyd’s.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: