Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Συνάντηση Βλαχάκου με τον διοικητή της Τροχαίας

Χωρίς κατηγορία στις 09/04/2019

Κατατέθηκαν προτάσεις για: κοινές δράσεις, κυκλοφοριακό και χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων

|> Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος συναντήθηκε με τον διοικητή της Τροχαίας Πειραιά, Φώτη Νικολάκη και ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα, όπως το κυκλοφοριακό, που ταλαιπωρεί χρόνια τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του διοικητή της Τροχαίας, και ο κ. Νικολάκης ενημέρωσε τον κ. Βλαχάκο για τις ενέργειες της τροχαίας και για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι άνδρες της, για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν.

«Το κυκλοφοριακό αποτελεί σοβαρό πρόβλημα της πόλης. Η έλλειψη προσωπικού δυσχεραίνει το έργο της τροχαίας. Οι μονοδρομήσεις στους κεντρικούς δρόμους δημιούργησαν μεγαλύτερα προβλήματα, αφού διοχέτευσαν την κίνηση στους γύρω δρόμους, χωρίς όμως να δώσουν λύση στο πρόβλημα. Η κατάσταση των δρόμων σε ώρες αιχμής είναι τραγική. Τα έργα του τραμ και τα εργοτάξια του μετρό, έχουν δυσκολέψει την καθημερινότητα μας, δοκιμάζουν την υπομονή των κατοίκων και των επισκεπτών». Επεσήμανε πως «η ανάγκη δημιουργίας νέων χώρων στάθμευσης, η επαρκής στελέχωση της τροχαίας Πειραιά, η ανανέωση του πεπαλαιωμένου στόλου των αυτοκινήτων, και των υλικοτεχνικών μέσων της τροχαίας, θα βοηθήσουν στη λύση του προβλήματος» και τόνισε:

«Οι προτάσεις μας είναι να ενισχυθεί η συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής Αστυνομίας και της Τροχαίας, ώστε να υπάρξουν κοινές δράσεις και σε επίπεδο σχεδιασμού, αλλά και παρεμβάσεις που θα αντιμετωπίζουν ουσιαστικά τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εμείς με στόχευση την ενίσχυση σε προσωπικό και σε μέσα και  της Δημοτικής  μας Αστυνομίας, την εκπαίδευση των δημοτικών αστυνομικών, την δημιουργία χώρων στάθμευσης, ώστε να μην αναγκάζονται οι πολίτες να παρανομούν, με μελέτες και σχέδιο ελεγχόμενης στάθμευσης και παρεμβάσεις ουσίας, θα αλλάξουμε την εικόνα της πόλης».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: