Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κυβερνητική 20μελής αποστολή από την Κίνα για υπογραφή συμφωνίας

Χωρίς κατηγορία στις 26/05/2016

Την Παρασκευή 3/5

Υψηλόβαθμη 20μελή κινεζική κυβερνητική και επιχειρηματική αποστολή από την πόλη  (σε επίπεδο Περιφέρειας) Yangjiang της επαρχίας Guangdong υποδέχεται την Παρασκευή 3/5 και ώρα 3 μμ το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο στα γραφεία του (Αμερικής 10, Αθήνα, 4ος όροφος).

Της κινεζικής κυβερνητικής και επιχειρηματικής αποστολής ηγείται ο δήμαρχος του Yangjiang, Qiu Zhiyong, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον υποδιευθυντή του Εμπορικού Γραφείου της περιοχής, τον επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος και τον δήμαρχο της πόλης σε επίπεδο κοινότητας του Yangchun (που υπάγεται στο Yangjiang) Luo Hanjie.

Διαφήμιση για την υποστήριξη της σελίδας

Ο δήμαρχος του Yangjiang, Qiu Zhiyong και ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Γιαννίδης θα υπογράψουν συμφωνία συνεργασίας, η οποία κρίνεται ως ιδιαιτέρως ουσιαστική καθώς το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο συνεργάζεται με πόλεις και Επαρχίες σε κυβερνητικό επίπεδο και στοχευμένα ώστε οι υπηρεσίες, που αποδίδονται στα μέλη του (εύρεση αξιόπιστων εταιρειών από την Κίνα, τουριστικός τομέας, εισαγωγές και εξαγωγές κ.λπ) να είναι υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Την κυβερνητική αποστολή συνοδεύουν 16 εκπρόσωποι κινεζικών επιχειρήσεων από το Yangjiang (πρόεδροι ή γενικοί διευθυντές) οι οποίοι στην πλειοψηφία τους αντιπροσωπεύουν είδη κι εξοπλισμό σπιτιού και κουζίνας, μαχαιροπήρουνα και οικιακά σκεύη και είναι κατασκευαστές και όχι traders / agents. Άλλωστε το Yangjiang είναι η πλέον φημισμένη περιοχή της Κίνας στους τομείς αυτούς.

Στην αποστολή συμμετέχουν και δύο φαρμακοβιομηχανίες εξειδικευμένες στην παρασκευή πρώτων υλών και συμπληρωμάτων διατροφής, μία κατασκευαστική εταιρεία και μία εταιρεία που εξειδικεύεται στον ιαματικό τουρισμό στην Κίνα.

Οι κινεζικές εταιρείες επιθυμούν να συναντηθούν με 10 ελληνικές εταιρείες, συνολικά, αντίστοιχου ενδιαφέροντος.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις αφορούν αυστηρά  τα μέλη του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

  • Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις συμμετοχής πέραν της Δευτέρας 31ης Μαΐου 2016 και ώρα 10.00 το πρωί. Θα πρέπει να αποσταλούν στο info@chinese-chamber.gr με κοινοποίηση στο stamatina.markou@gmail.com και να υπάρχει και τηλεφωνική ενημέρωση στη γραμματεία του Επιμελητηρίου στο τηλ. 210 3629445 ή στο 6932 900255 κα Σταματίνα Μάρκου, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου
  • Στην εκδήλωση θα χρησιμοποιηθούν δύο μεταφραστές για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των παράλληλων ραντεβού.
  • Κάθε παρουσίαση θα διαρκέσει μαζί με τις ερωταπαντήσεις και τις ανταλλαγές καρτών 10 έως 15 λεπτά. Κάθε ραντεβού για τις φαρμακοβιομηχανίες, τον ιαματικό τουρισμό στην Κίνα και την κατασκευαστική/επενδυτική εταιρεία, θα διαρκέσει έως 15 λεπτά.

Απάντηση