Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος  και “30 Χρόνια Κωμωδία + tips”

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 21/11/2021

Σήμερα στις 9 μμ και τις επόμενες δύο Κυριακές 28/11 και 5/12, στο “Τεχνοχώρος Εργοτάξιον”, έναντι του σταθμού μετρό της Δάφνης

|> Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει stand up comedy στην Ελλάδα και εφέτος κλείνοντας τα 30 χρόνια, το γιορτάζει δεόντως με μια απολαυστική παράσταση δίωρης διάρκειας με τον τίτλο “30 Χρόνια Κωμωδία + tips“.

Στην παράσταση περιλαμβάνονται τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που άφησαν εποχή, όπως η “Αράχωβα” και το περίφημο “Τι έχεις αγάπη μου; τίποτα“. Φυσικά δεν λείπουν και οι σατιρικές πινελιές για σύγχρονα θέματα που με το καυστικό χιούμορ του Ραβνιωτόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέχρι σήμερα, όπως: αντί για παράσταση βρέθηκε στο… χειρουργείο! Ή τι γύρευε στις ερημιές της Κρήτης. ‘Η τι γύρευε ένα… κρεβάτι μέσα σε ουζερί. Ακόμα το μυστικό της… Αστυπάλαιας και πως βρέθηκαν… δολάρια στο μέτωπό του!

Παραστάσεις: Σήμερα 21/11 στις 9 μμ και τις Κυριακές 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου, στο “Τεχνοχώρος Εργοτάξιον” (Διογένους 1 Αγ. Δημήτριος – απέναντι από μετρό Δάφνης. Εισιτήρια 10 € (κανονικό), 8 ® (φοιτητικά, ανέργων κ.ά. εκπτωτικά). Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/festival/standupcomedy/30-chronia-komodia/ – Τηλέφωνο: 6983.930220

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: