Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Λετονός ο νικητής του “Seajets Ράλλυ Ακρόπολις” – Δεύτερο το ελληνικό πλήρωμα

FLASH στις 10/05/2016

Και ένα… Peugeot 307cc WRC!

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του Seajets Ράλλυ Ακρόπολις, αγώνας που προσμετρούσε τόσο στο ευρωπαϊκό όσο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η επιστροφή σε παλαιές γνώριμες χωμάτινες ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας έφερε χιλιάδες θεατές στα βουνά αλλά και στην Πανελλήνια Έκθεση της Λαμίας που είχε έδρα το service park.

Μετά από έναν σκληρό, όπως αποδείχτηκε αγώνα, πρώτος τερμάτισε ο 21 ετών Λετονός, Sirmacis – Simins. Στην 2η θέση ακολούθησε το ελληνικό πλήρωμα Αθανασούλας – Παναγιωτούνης ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Tarabus-Trunkat.

seajet rally6Σε αυτά τα τρία πληρώματα o ιδρυτής της Seajets, Μάριος Ηλιόπουλος, έκανε την έκπληξη παραδίδοντας τους, επιταγές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων αξίας χιλιάδων ευρώ δίνοντάς τους κίνητρο να γνωρίζουν την ξεχωριστή νησιωτική Ελλάδα.

Την παράσταση όμως του αγώνα έκλεψε ένα αυτοκίνητο θρύλος που έχει γράψει ιστορία στο παγκόσμιο motorsport.

Συγκεκριμένα στο περίπτερο του ονομαστικού χορηγού Seajets έκανε την εμφάνισή του ένα συλλεκτικό Peugeot 307cc WRC (1 από τα 18 που έχουν παραχθεί στον κόσμο) το οποίο εξέπληξε τους χιλιάδες φιλάθλους που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Απάντηση