Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μέχρι την Δευτέρα 3 Ιουλίου οι αιτήσεις για σημαντικό μεταπτυχιακό του ΠαΠει

ΕΠΙΣΤΗΜΗ στις 29/06/2023

Ευρωπαϊκής και διεθνούς δυναμικής το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών για το έτος 2023-24

|> Λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών 2023-24. Το Πρόγραμμα δύο εξαμήνων, απευθύνεται σε αποφοίτους, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη γνώση, σε όλο το φάσμα και τις πτυχές των διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών για να αναδειχθούν και διακριθούν ως ανώτερα και ανώτατα στελέχη Διεθνών Οργανισμών, της Διπλωματικής Υπηρεσίας, δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών, ινστιτούτων ανάλυσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, σύμβουλοι διεθνών υποθέσεων σε Κυβέρνηση και Κοινοβούλιο, σε οικονομικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, καθώς και σε κάθε σχετικό φορέα ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

Απευθύνεται επίσης, στη σκεπτόμενη νέα γενιά πολιτών, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν εργαλεία γνώσης και ανάλυσης για λήψη αποφάσεων, για ένα μέλλον ουσιαστικών προκλήσεων και εξειδίκευσης.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις δύο διαστάσεις του, την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή, βασίζεται σε τρεις αλληλοϋποστηριζόμενους διδακτικούς και ερευνητικούς πυλώνες: Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγική, Διεθνές Δίκαιο, Ευρωπαϊκοί Θεσμοί και Χρηματοοικονομικοί Θεσμοί, Διεθνής Πολιτική Οικονομία και Διεθνές Εμπόριο και Επιχειρήσεις.

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό προσφέρει την ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη γνώση, σε όλο το φάσμα και τις πτυχές των διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, που αναζητά το σημερινό διεθνοποιημένο περιβάλλον και η δυναμική και συνεχώς ανασυντασσόμενη παγκόσμια πολιτική.

Πληροφορίες

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μαρία Κατσιγιάννη, επιστημονική συνεργάτις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος e-mail: katsigianni_maria@yahoo.gr, τηλ.: 6936.649588 >>> http://www.des.unipi.gr/files/ma-ies/prokirixi/aitisi.pdf

 

Απάντηση